Skip to main content
  • Secret 7 projekt
  • 10.02.2013.

Secret 7”

Nastavlja se uspješan projekt Secret 7”, natječaj u kojem se od zainteresiranih sudionika traži da dizajniraju omote za 7 poznatih izvođača, poput Jessie Ware, Public Enemy ili Eltona Johna.

Piše: 

Naslovna foto

Secret 7 projekt

Nakon prošlogodiđnjeg uspjeha s projektom Secret 7”, projekt se vraća i ove godine, a finalno riješenje biti će otkriveno 20. travnja, kada se obilježava i World Record Store Day.

Ova inicijativa, koja je kolaboracija između Universal Music-a i Talenthousea, ujedno je i humanitarnog karaktera, jer se prikuplja novac za Art Against Knives, humanitarnu udrugu koja financira kreativne inicijative i ideje u zajednicama gdje su mladi ljudi u opasnosti da ih vrbuje neka od lokalnih bandi ili da na neki način sudjeluju u nasilju.

alt

Projekt od umjetnika i dizajnera traži da osmisle košuljice za izdanja sedmero umjetnika: Elton John, Jessie Ware, Nas, Laura Marling, Nick Drake, Haim ili Public Enemy. Finalne košuljice biti će izabrane od strane publike između tisuće pristiglih dizajnova, a prije nego li isti budu odštampani i potom izloženi u Mother’s kreativnoj agenciji u Londonu.

Izložba će krenuti 13. travnja, a kako smo rekli, izdanja će se moći kupiti 20. travnja, kada će biti Svjetski dan prodavaonica ploča, a nećete znati što se zapravo kupili dok vam ista ploča ne dođe u ruke.
{youtube}-cuZn_p-ZGs{/youtube}

Jedan od prošlogodišnjih pobjedničkih dizajna bila je skroz pletena košuljica, stoga se nemojte ograničavati u vašoj kreativnosti.

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2