Skip to main content
  • 2.05.2017.

Seth Rogen snima film o “festivalu koji kreće strašno po krivu”!

Da si kojim slučajem imao prilike visiti s burazima ti Aristotelom i Oscarom Wildeom prisustvovao bi natezanju je li život samo loša imitacija umjetnosti, u ovoj situaciji one sedme, ili obratno.


Filmska platna mogla bi uskoro postati bogatija za ostvarenje ideje kanadskog glumca i filmaša Setha Rogena koji zajedno s The Lonely Island triom planira stvoriti film "o glazbenom festivalu koji pođe strašno po krivu". Ovaj scenarij nije nimalo nezamisliv uzmemo li u obzir TomorrowWorld 2015. ili pak noviju epizodu fijaska s Fyre Festivalom, gdje se festival na otoku pretvorio više u robinzonski izlet, postapokaliptičnu noćnu moru bez osnovnih zaliha.


The Lonely Island trio, koji čine Andy Samberg, Akiva Schaffer i Jorma Taccone, uskoro su potvrdili Rogenave teasere prebacujući se u Twitter sferu s idejom da bi možda mogli tužiti Fyre Festival za krađu ideje. U tom slučaju ne bi bilo neke velike razlike za organizatore Billy McFarlanda i Ja Rulea jer se čini da će se inicijalnoj tužbi pridružiti oko 150 osoba čime će se vrtjeti oko 100 milijuna uz objašnjenje da je "nedostatak adekvatne  hrane, vode, smještaja i medicinske pomoći stvorio opasnu situaciju punu panike među posjetiteljima – koji su se odjednom zatekli na udaljenom otoku bez zaliha – i našli se u onome što je bliže Igrama Gladi i Gospodaru Muha no Coachelli".

S obzirom na uključene komičare moglo bi se očekivati da film naginje komičnoj strani no čini se da bi mogao biti ozbiljna ekranizacija katastrofe postavljene u neočekivano okruženje festivala. Više detalja ćemo znati kada se iz idejne sfere pređe u realnu. Tko zna možda dobijemo novi horror klasik, samo uz elektronički soundtrack.

wls 20 mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2