Skip to main content
  • seth troxler
  • 26.01.2013.

Seth Troxler: Glazba je moj najbolji prijatelj

Čitatelji RA su ovog rođenog Amerikanca nedavno proglasili najboljim svjetskim DJ-em,  s rezidencijom u klubu DC10 koji slovi za najundergound klub na Ibizi i vodećom pozicijom na svjetskim festivalima Troxler i u 2013. vlada svijetom.

Naslovna foto

seth troxler

Osebujni karakter, nemirana osobnost i stil života ostavili su značajan utjecaj na njegov izbor glazbe, pa u posljednjem intervjuu koji je Seth Troxler dao jučer u emisiji DJ Answers za OneBeat, talentirani glazbenik pokušava riječima opisati koje zvukove preferira, ali i koliko je glazba značajna u njegovom životu.

{youtube}poDIZrGV_70{/youtube}

Bez obzira što je završio grafički dizajn, osim glazbe strast mu je kuhanje kojim se dokazao i na ADE DJ cook natjecanju na kojem je već pobijedio dva puta. Ipak bez glazbe njegov bi život bio tako dosadan. Najdržai klub mu je upravo DC10 na Ibizi koji mu je poput doma, a nakon što smo prošlo ljeto posjetili Ibizu i nama je svakako ostao u savršenom sjećanju.

{youtube}GfrXx2lXXgo{/youtube}

Uz to što je headliner na brojnim svjetskim festivalima poput Ultra Music Festivala u Miamiju, te redovno nastupa u Fabricu u Londonu, Seth je headliner i ovogodišnjeg Hideout festivala na Zrću, a ne bi se čudili da nastupa ni na novom festivalu u rujnu u Hrvatskoj s obzirom na organizaciju koja stoji iza tog za sad još tajnovitog festivala.

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk