Skip to main content
  • 22.07.2016.

Seth Troxler s milijunskim ciljem za istraživanje raka mozga!

Modni guru svih onih koji se kunu u havajke i frkanje brka, frajer s kojeg jedeš sushi, enfant terrible scene i najduži jezike elektroničkog baš je Seth Troxler.

 
Tip od kojega nikada nećeš čuti odgovor koji si očekivao, čiji monolozi stručno pogode u samo srce elektroničkog, od slatkih 16 zaljubljen je u sve što proizvodi buku. Zaposlen u trgovini ploča Melodies and Memories paralelno je živio i iza pulta nexusa detroitske elektronike, klubu The Works, a budućnost otvara vrata elektroničkih zvijeri kao što su Fabric, Tenax, MUTEK, Panorama Bar, Watergate, Robert Johnson, Detroit Electroinc Music Festival, The Rex, Fuse, Avalon i The End Up, i sprema mu u ruke rezidenciju u berlinskom Club der Visionäre kao i mjesečnu rezidenciju u Berlin Weekend Clubu i Alte Borse u Zurichu. 

 
" Cvrčanje cvrčaka, zavijanje svemirskih brodova i slatke zvuke zviždeće voodoo magije. No ipak, Seth većinu inspiracije dobiva od Roberta Downeya Jr.-a i ideje da ga oslobodi okova koji vežu Downeya kako bi mogao napon na miru uzimati heroin. Također Seth voli kuhanje, duge šetnje na plaži i večere uz svijeće." -ovo ćeš čuti pustiš li Setha da se opiše sam.
 
No on nije samo pomaknuto dislocirano ušće svega onog elektroničkog, već uz mašinska srca jednako pažnje posvećuje i onim ljudskim i mesnatim. U novom hodu altruističnom oštricom, utemeljenom na osobnoj odgovornosti da svijet bude bolje mjesto i da napraviš što možeš, uz uspon na Kilimanjaro u dobrotvorne svrhe, Seth se sada upario s Eastern Electrics ne bi li se sakupilo ciljanih milijun AUD za Cure Brain Cancer fondaciju. Dražba je zamišljena kao poduhvat koji Troxler poduzima s još devetoricom poduzetnika od kojih svaki ima plan sakupiti po 100 000 AUD. Sav novac odlazi u podršku inovativnih istraživanja i kliničkih testova koji će omogućiti djeci i odraslima brži pristup liječenju koje bi im moglo dati novu priliku za život. Ovo je način na koji zahvaljuješ svijetu i fanovima na tome da si danas gdje jesi. Sreća uživanja ju uspjehu uvijek ostaje nepotpuna ne vratiš li nešto natrag zajednici.

 
Među nagradama za one koji sudjeluju nalazi se VIP iskustvo Eastern Electrica za četvero 6. kolovoza na kojem nastupaju Troxler sam kao i Eats Everything, Groove Armada (DJ Set), Hot Since 82, Kölsch, Skream, The Martinez Brothers…. Za sretnog dobročinitelja naći će se ovdje i obrok za desetero u njegovom vlastitom Smokey Tails restoranu kao i pregršt memorabilije i dva tuceta odabranih ploča iz raznih žanrova koje Seth daruje iz svoje vlastite kolekcije. Gospodin Troxler je apelirao na fanove da bi se cilj postigao da svatko donira samo dva dolara. Tako da ako te golica ideja mogućnosti osvajanja nagrada ili si pak pogonjen samo altruističnom emocijom sudjelovanja u nečem većem od sebe samog navrati na Troxlerovu milijunsku misiju ovdje. Na još 39 dana do ciljne trake, za sada je pristiglo gotovo 89 000$. Postizanje cilja je neupitno no granice su ovdje s jednom esencijalnom svrhom – da posluže kao trenutni orijentiri koji će eventualno biti srušeni. Stoga izvoli, pridonesi rušenju da bi gradio!
 
A u našem kutku pod suncem Setha ćeš moći uhvatiti na Sonusu. Pa kako Sonusčani posebnu pažnju posvećuju domaćima i svima iz zemalja s kojima se hrvatske granice ljube, cijena ulaznice za sve posjetitelje iz ex YU regije je iznosi 440 kn i za karte možeš navratiti na online trgovinu Croatia Tickets.
defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2