Skip to main content
  • 31.08.2007.

Sezonu ljetnih uzbuđenja kraju privodi i porečki Byblos

Sezona ljetnih partija na Jadranu lagano se primiče kraju. Porečki Byblos svoju prvu radnu sezonu završit će u stilu koji i zavrijeđuje. Prvo im je u srijedu (29.8.) svirao još jedan superstar, DJ, producent, pripadnik francuske glazbene generacije novog doba – Martin Solveig . A večeras iz Italije stiže popularni Benny Benassi.  

Piše: 

Benny Benassi tom prigodom po prvi put u Hrvatskoj predstavlja trojac Audio Vegas iz Italije, DJ Team koji će odraditi warm-up partija. U sredini svira Benny a na kraju D and G. Veliki interes za ovo gostovanje pobudila je činjenica da se radi o zatvaranju ali i cijena ulaznice od samo 50 kn.

Byblos je najveći klub na Mediteranu s velikim plesnim podijem i VIP ložama a sve to nalazi se u predivnom i raskošnom ambijentu pokraj hotela International u Poreču. Otvorenje se dogodilo na veliki vikend, 21., 22., 23. i 24. lipnja kada su gostovali David Morales, David Guetta, Diva La Disco i D and G.

Poslije toga uslijedila su uvijek dobra gostovanja već poznatih nam umjetnika: Erick Morillo, Pete Tong, Jamie Lewis, Axwell, Joe T. Vanelli, David Guetta, David Morales, Fedde Le Grand, Frankie Knuckles, Hector Romero, Kurd Maverick, Chocolate Puma, Paulette…

soul gravity desktop
brejcha 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
dobar house mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.