Skip to main content
  • sharam
  • 1.03.2010.

Sharam iz Deep Disha u The Bestu 12.03.

Sharam – je jedna polovina bivšeg veoma popularnog dvojca Deep Dish.

Piše: 

Naslovna foto

Sharam

Sharam uskoro nastupa u zagrebačkom The Bestu, a povodom tog nastupa pronjuškali smo šta nam je novoga posljednje vrijeme pripremio ovaj glazbenik.

"The Last Draw EP"
Sharam se kod novih produkcija za Last Draw EP odlučio za kvalitetu a ne za to da se brine kojeg žanra će biti njegovi radovi. To je dovelo do produciranja nekoliko nezaboravnih uradaka koji su izašli na albumu Get Wild. Tu su uratci Kill Techno, Say Year i Texi a re-interpretaciju su radili njegova tri remixerska favorita Alan Fitzpatrick, Dimitri Andreas i DJ Simi & Masterkeys. Potporu su dali Sebstien Leger, Paul Van Dyk, Adam Beyer, Danny Tenaglia, Hernan Cattaneo, Axwell, Umek.

Sharam je remixirao Steve Akoi-a i pjesmu "I`m in The House". Već su je vrtili Erick Morillo i David Guetta te je postala himna na plesnim podijima.
 
Sharam ide u Miami
Na predstojećoj konferenciji u Miamiu, DJ mag uvijek organizira svoj nezaboravni tulum na bazenu hotela Shelbourne. Ovaj put su ga najavili za 24. ožujka a između ostalih pozvan je i Sharam.

sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2