Skip to main content
  • 5.06.2019.

Šibenik otvara bogato kulturno ljeto partijem na gradskom trgu

Popularni talijanski duo Marvin & Guy nastupaju početkom lipnja na otvorenom u centru Šibenika, gdje će im se pridružiti i RatCat residenti Beepolar, Bakula i Lawrence Klein.

Piše: 


Taj veliki party kojim Grad Šibenik, Turistička zajednica grada Šibenika i RatCat najavljuju početak bogatog kulturno-zabavnog ljeta, dogodit će se u petak 7. lipnja na Trgu Ivana Pavla II. (Mala loža), a zabava se nakon nastupa ‘svemirskih kauboja’ nastavlja u Tunelu na after partyu do zore.

Marvin & Guy u Šibeniku nastupaju kao šlag na torti završnice svjetskog prvenstva u jedrenju koje će okupiti više od 3.000 natjecatelja i gostiju te regate koja se najavljuje kao najveći sportski događaj u šibenskoj povijesti. Svojim originalnim pristupom i nevjerojatno širokim glazbenim opusom, Marvin & Guy kao da su stvoreni za nastup u staroj gradskoj jezgri gdje će Šibenčani i njihovi gosti zasigurno uživati u modernom techno i disko zvuku koji dvojica Talijana tako vješto miješaju sa svojim starinskim, gotovo sanremovskim melodijama.

Zahvaljujući šibenskoj gradskoj upravi i Turističkoj zajednici grada Šibenika koji nas časte gostovanjem talijanskih ‘svemirskih kauboja’, ulaz na Malu ložu je besplatan.

sea star mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sea star mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2