Skip to main content
  • Silicone Soul
  • 29.09.2012.

Silikonci se vraćaju kući

Silicone Soul, škotski dvojac koji kad dolazi u Hrvatsku nema više toliku publiku, dok npr. u Beogradu bude nacionalni praznik, i to s pokrićem, jer su odlični, nakon gotovo 3 godine stanke vraća se s izdanjem za Soma Records.

Piše: 

Naslovna foto

Silicone Soul

I kako se približava 10 godina njihovog labela Darkroom Dubs, labela koji je ove godine doživio i svoje 50-o izdanje, i korača dalje, Silicone Soul se, nakon gotovo 3 godine lutanja, vraćaju svojim novim izdanjem na svoju matičnu etiketu Soma, koja slavi 20 godina na sceni i svoje 100. izdanje (Gary Beck – Bring A Friend).
Smokestak

Ovaj poznati dvojac iz Glasgowa, izdaje EP 'Smokestak' na kojem će se naći 5 stvari, a sve bi trebalo izaći početkom studenog (12.11). U međuvremenu nas od Silikonaca očekuj remiksevi za dosta ekipe koju ne znamo, ali možda znate vi – Kiki (BPitch), Klartraum (Lucidflow), Tim Paris (Family N.A.M.E.), Ripperton & David Durango (Perspectiv) & Francois Dubois’.

{soundcloud}https://soundcloud.com/siliconesoul/silicone-soul-smokestak-soma{/soundcloud}

EP tracklist:

1 – Smokestak
2 – I Am
3 – One Thing
4 – Burning Sands (Hypnohouse Dub)
5 – Like Mice In a Maze

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk