Skip to main content
  • 25.08.2022.

Siniša Tamamović kao techno sila Balkana stiže u Boogaloo

Jedan od regionalnih DJ-eva i producenata koji su svoje ime proširili diljem Europe, stiže u Boogaloo 26. kolovoza, a radi se o Siniši Tamamoviću

Piše: 

Zaokružite datum na svom kalendaru jer techno koji Siniša Tamamović servira zasigurno će vas izuti iz plesnih cipelica. Uz njega, DJ pult će zasjati s E-Baseom te AnnaR. Siniša Tamamović se iz susjedne nam BiH preselio na londonsku adresu 2011. kako bi nastavio razvijati svoj glazbeni put.


Photo by ACR Photographer

Zaveden elektroničkom glazbom kraja devedesetih, kroz godine je postao ne samo respektabilni producent i DJ već i promotor, dovodeći zvučna i velika imena u bosanske gradove. Utopite se u energičnim ritmovima u technu, tech-houseu i minimalu jer u njegovim brojnim izdanjima već duboko plivaju umjetnici poput Dubfire, Richie Hawtin, Adam Beyer, Paco Osuna, Monika Kruse, Carl Cox, Pan-Pot, Umek, Joseph Capriati, Hot Since 82, Timo Mass i drugi.

U 2011. bilježi izdanja za Dubfireovu legendarnu etiketu SCI+TEC Digital Audio i Umekov 1605 Music Therapy, Mindshake Records, Plus 8 Records kao i proširenje vlastite izdavačke kuće Night Light Records sa svježim talentima i renomiranim imenima. Također je surađivao na pjesmi s Pacom Osunom koja je objavljena za diskografsku kuću Plus 8 Records Richieja Hawtina, a također je 2012. izbacio remix za jednu od Umekovih originalnih pjesama.

Ulaznica 40 kn do ponoći, 50 kn poslije!

 

brejcha 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
soul gravity desktop