Skip to main content
  • Skrillex boxset
  • 8.11.2012.

Skrillexov vinilni box set i novi video

Ono što je Guetta napravio EDM-u, toliko je Skrillex napravio u popularizaciji i komercijalizaciji dubstepa. Ovo američko dubstep ‘čudo’ zadnjih je godina izdao nekoliko odlično prihvaćenih EP izdanja, koje sad zajedno izdaje u jednom vinilnom box setu.

Piše: 

Naslovna foto

Skrillex boxset

Kako stoji u službenom priopćenju, Sonny Moore aka Skrillex, 4. prosinca, preko Big Beat/OWSLA/Warner Music izdat će Grammyem nagrađene Scary Monsters and Nice Sprites,  kao i More Monsters and Sprites, te nedavno izdanje Bangarang, sve zasebno na 180gramskoj, 12 inčnoj vinilnoj ploči, a sve masterirano od strane poznatog inženjera Berniea Grundmana.

Sve će biti lijepo upakirano u ‘custom-made hard-shell acrylic case adorned with a die cut Skrillex logo on the front,” Pakiranje dolazi s malom foto knjižicom od 12 strana.
Skrillex boxset

Povrh svega, pakiranje dolazi s download karticom s kojom dobijate pristup 7 dodatnih remikseva, od strane Kaskadea, Phonata i Zedda, od čega je 6 remikseva sa “Scary Monsters and Nice Sprites,” a sedmi je prerada Bare Noizea stvari “Kill EVERYBODY.

Skrillex je izbacio i video za stvar  “Breakn’ a Sweat.” koju je napravio u suradnji s preostalim članovima grupe The Doors, koja je prema mnogima vrhunski trash i teško probavljiva stvar, dok je Ray Manzarek rekao kako mu je stvar odlična i vrlo jaka. Prosudite sami, ako dosad niste…
{youtube}BUULBlDcju4{/youtube}

brejcha 2
brejcha 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.