Skip to main content
  • 3.06.2024.

Skriveni istarski dragulj, kaštel Petrapilosa postaje plesni podij Organic Sunseta

Nakon što se prošlog ljeta Terra Divina predstavila partijanerima u Istri sa svojim jedinstvenim serijalom partyja, ovog lipnja spremaju novo izvanredno iskustvo zalaska sunca uz probrane elektroničke ritmove.

Piše: 

U subotu 15. lipnja, Terra Divina s novim Organic Sunset partyjem sprema svoj povratak na prekrasni kaštel Petrapilosa, smješten u mirnoj dolini među brežuljcima sjeverne Istre, samo korak dalje od Buzeta.

“Još jednom, očekujte zapanjujuće nastupe vrhunskih umjetnika organic house glazbe, spremnih da vas potpuno očaraju” ističu organizatori koji na kaštel Petrapilosa dovode Ancestralla, Toni Ter Wondera i Misereza.

Ancestrall je brazilski DJ koji svojom glazbom vodi na etno-melodic putovanje s downtempo, afro, organic, progressive i melodic house ritmovima. U svojoj karijeri ima pregršt nastupa diljem “latino” Amerike, a protekle dvije godine je nastupao i na najvećem alternativnom festivalu u tom dijelu zemaljske kugle, na Universo Paralello.

Toni Ter Wonder je rezident Terra Divina eventsa koji svoju karijeru već godinama gradi na Ibizi. Svojim setovima partijanere vodi u drugu dimenziju sa svojom selekcijom traka od organic housea, downtempa preko etno ritmova pa sve do progresivnog i melodičnog housea. Priča koju priča sa svojim setovima je duboko ukorijenjena u prirodi, povijesti i različitim kulturama.

Miserez je iskusni švicarski DJ koji je poznat po svojim vibrantnim performansima na plesnim podijima diljem svijeta. Njegove setove se moglo čuti na važnim lokacijama poput Sonica Radio, Tuluma, Namaste na Ibizi ili pak Les Voiles u Ženevi. Prije nego što dođe u samu Istru, Miserez će odraditi nastupe u Šri Lanki i Dubaiju gdje će također predstaviti svoj eklektični zvuk.

“Zaplešite noć daleko od gužve na ovom skrivenom dragulju bogate i živopisne prošlosti, dok sunce nježno tone ispod horizonta, stvarajući zapanjujuću kulisu za početak vaših ljetnih uspomena” poručuju iz Terra Divina tima.

Organizatori također napominju da će ove godine parking biti dostupan ispod kaštela na livadi, uz besplatni prijevoz mini-busom do samog ulaza.

Ulaznice su dostupne kroz sustav Entrio.

FB EVENT: ORGANIC SUNSET 2

sonus 2
sonus 1
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.
promo clubs
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.