Skip to main content
  • 4.07.2023.

Skriveni dragulj zapadne Istre, trg Placa u Svetom Lovreču postaje plesni podij

Nakon premijernog Organic Sunseta unutar impozantnog kaštela Petrapilosa, Terra Divina otkriva novi događaj i zanimljivu lokaciju za plesni podij

Piše: 

U subotu 15. srpnja, Terra Divina priprema glazbeno-scenski spektakl “OLDTOWN GROOVE” u Svetom Lovreču. Skriveni dragulj zapadne Istre, smješten nedaleko od Poreča, unutar svojih srednjovjekovnih utvrda ugostiti će goste iz Švicarske i Srbije.

Trg Placa postaje plesni podij za ritmove organic housea, a za njihov odabir su zaduženi gosti Michael Traub, Tebra i rezident Toni Ter Wonder.

Iz Švicarske stiže Michael Traub, koji sa svojim stilom glazbe i produkcijom komplimentira postavi zaduženoj za ples u Svetom Lovreču. Njegovi glazbeni odabiri deep housea, deep techa, minimala i organica se savršeno uklapa u ambijent i temu nadolazećeg Terra Divina događaja.

Tebra je DJ i producent koji dolazi iz Srbije, a iza sebe ima više od 20 godina staža. Kroz svoju karijeru izdao je trake na istaknutim izdavačkim kućama kroz koje je ostavio dubok trag na svjetskom mapi organic housea. Njegova izdanja broje milijune streamova na glazbenim platformama, a osim što na taj način pokreće svoju publiku, kroz svoje live setove donosi dašak autentičnog kreativnog procesa koji ga dodatno povezuju s publikom.

Postavu za DJ pultom zaključuje rezident Toni Ter Wonder, DJ koji svoju karijeru već godinama gradi na Ibizi. Svojim setovima partijanere vodi u drugu dimenziju sa svojom selekcijom traka organic/afro/progressive housea, a ništa manje se od njega ne očekuje i u nadolazećem plesnjaku na domaćem terenu.

I ovaj put program će se prenositi na Ibiza Live Radio koji je partner projekta.

Pogledajte kako je bilo na kaštelu Petrapilosa u aftermovieu na dnu članka.

Ulaznice su u prodaji kroz sustav Entrio.

FB EVENT: OLDTOWN GROOVE • ORGANIC HOUSE • JULY 15

sonic desktop
sonic mobile
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.
sonic mobile
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.