Skip to main content
  • atmosfera
  • 17.11.2012.

Slavonija prekida tišinu

Dosta je tišine, vrijeme je za zabavu. Županja i Slavonski Brod nakon određenog zatišja zatražili su malo elektronskog zvuka kako bi prekinuli šutnju i vratili ples u Slavoniju.

Naslovna foto

atmosfera

Tako će se sljedeći vikend, u petak 23. studenog plesati na dub, reggae, dubstep i drum & bass ritmove u MultiKulturnom centru grada Županje. Party pod nazivom „Break The Silence“ režirali su Leeks (ZG), Agregat (ZG), Kula (VU), Symtrax Beatz (SB) te Dubar Sound i brodski beatboxer Yula. Početak je u 21h a upad je 15kn. Malo više o samom eventu i izvođačima saznajte ovdje.

{soundcloud}https://soundcloud.com/brlog-predstavlja/dubar-sound-panorama-in-dub{/soundcloud}

Isti dan također u srcu Slavonije u brodskoj diskoteci Salvador Dali će se gibati uz nešto tvrđe zvukove trancea, techna, hard techna i schranza na partiju pod nazivom "Fear And Loathing". Nastupaju DJ-i iz Slavonije: Meetya, Tony Kudro, Dark Sense, Jegy i Sonic Eminence.

{soundcloud}https://soundcloud.com/meetya-zu/meetya-mainstream-bitch{/soundcloud}

Za vizualni dio je zadužen lokalni VJ A-nalog. Upad je 10kn, a više o svemu saznajte ovdje.
 

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2