Skip to main content
  • homeboy
  • 17.11.2012.

House is OK objavljuje prvo izdanje

House is OK je novi hrvatsko-njemački label domaćeg producenta i DJ-a Marka Pelaića Homeboya i njegovih kolega i istomišljenika Janis i Oliver Achatz iz Frankfurta.

Naslovna foto

homeboy

Ukoliko pratite domaće producente onda ste za Homeboya svakako već čuli kao i da se produkcijski predstavio na domaćim labelima Home Made i Bureku, britanskom Hypercolouru, a mogli ste ga recimo i čuti uživo na Dimensions festivalu ili od klubova nedavno u Mastersu. Homeboy je vješt i s ritam „mašinama“, a kretivnost izražava ne samo glazbom nego i vizualno video spotovima.

Još nam je prošle godine najavio da će House iz OK postati njegov label što se i obistinilo pa vam predstavljamo prvo izdanje „We Make Music Vol. 1“ koje službeno izlazi 1. prosinca ove godine u digitalnom i vinilnom obliku.

{soundcloud}https://soundcloud.com/house-is-ok/hiok001-compilation-preview{/soundcloud}

Početak izdanja „We Make Music“ pripao je Janis i singlu „Mind Made Up“ koja slušatelje podsjeća na rano razdoblje frankfurtskog housea i remixa sa kraja `90-ih. Homeboy svojim singlom „Sedam“ pak gaji privreženost prema klasičnom houseu, ali poiče granice pomno odabranim aranžmanom i glazbenim formama.

{soundcloud}https://soundcloud.com/houseisok/homeboy-sedam-upcoming-on{/soundcloud}

S druge strane Oliver Achatz singlom „It Won't Last“ otkriva onu nježnu stranu house glazbe, gotovo meditativnu koja nas zna odvesti u razne dijelove naše mašte, pogotovo dok zaneseni plešemo u jutarnjim satima na plesnom podiju okruženi pozitivnim vibracijama.

The Citizen's Band, polovica Arto Mwambe, zatvara kompilaciju remixom Janisine "Mind Made Up" koja nas budi iz Oliver Achatzovog sna i vraća pokret u noge.

„We Make Music Vol. 1“ je prvo od tri nadolazeća izdanja na House is OK etiketi kojoj je namjera biti epicentar ideja kad je u pitanju glazba namijenjena plesu i druženjima.

homeboy

Evo kako se drugima svidjelo izdanje:
Darshan Jesrani (Metro Area)
"It's really good stuff – you have your own signature which I think is super important. There's so much un-original music out there that tries so hard, so it's nice to hear you guys doing your own thing."

Jimpster
"Killer stuff guys! I like! "Sedam" is definetly something I can feature in the Freerange Podcast"

Axel Boman
"I love this release!! So cool!!"

Red D
"The remix Chris Citizen did is a winner! I'll surely get the vinyl and play it for that one alone."

Franklin De Costa
"Great Ep!"

Martyn
original Mind Made Up is nice

Lee Curtiss
huge!

Deetron
Very cool fresh house jams!

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk