Skip to main content
  • atmosfera
  • 18.06.2012.

Slavonski Brod će dobiti svoj brod

Uvijek je bitno sagledati pozitvnu stranu novih projekata koji podižu razinu društvenog života u hrvatskim gradovima. Tako će i Slavonski Brod ukoro dobiti više mjesta za zabavu.

Naslovna foto

atmosfera

U obliku broda kako i dolikuje Slavonskom Brodu „Brod-terasa" projekt je Kristijana Matuška, poznatog kao vlasnika Caffe bara "Iguana", koje se nalazi u neposrednoj blizini budućeg projekta broda na popularnom keju. Kristijan za ovaj projekt već dugo čeka potrebne dozvole i suglasnosti pa je sretan što izgradnja napokon kreće u realizaciju te bi "Brod- terasa " ili "Terasa brod" trebao zaploviti početkom sljedeće godine!

Prema tvrdnjama portala Lob.hr vlasnik je već naišao na određena negodovanja građana pa je odlučio očitovati se: "Ideja postoji zadnjih 5 godina ali tek prošle godine u veljači krenulo se u realizaciju projekta "Terasa-brod" koji je prvi i trenutno jedini takav projekt u Hrvatskoj (replika drvenoga broda implementirana u krajobraz),neki bitni detalji je čine jedinstvenom vrijednom zamisli koja bi trebala povećati turističku,krajobraznu,ambijentalnu i kulturnu atraktivnost gradskog šetališta uz Savu."

Ukoliko nekome nije jasan koncept projekta vlasnik poziva sve koji imaju pitanja i nejasnoće da se slobodno obrate u "Iguanu" po obrazloženje te mogu vidjeti i nacrte idejnog projekta, a mi naravno podržavamo sve što rpidonosi razvoju naših gradova nakon što je jučer Šibenik dobio svoju službenu plažu, vrijeme je da Slavonski Brod dobije svoj brod.

sonus 2
dobar house mobile
Vezani članci
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
soul gravity mobile
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju