Skip to main content
  • 1.11.2017.

Sleep Loan Sharks – projekt koji nosi snagu, energičnost, zabavu i inteligenciju

Novonastali projekt Sleep Loan Sharks brzo se snašao na sceni i u startu već puno obećava jer u sebi nosi sve potrebno da jednog slušaoca drži na okupu koji će samo tražiti još.

Piše: 

Nije dugo trebalo da se sazna za njih jer u samoj jezgri Sleep Loan Sharksa, kriju se Lana Popsimonova i Ozil Oi. Nakon benda Dekolaž, Lana Jastrevski od 2008. u solo kombinaciji djeluje na sceni i eto je sada u novom projektu. Također, i Ozil Oi imaju bogatu povijest djelujeći kroz bend Invisible Ghost Luigi te solo predstavljanja kao Rent a Pill.

Samo tri mjeseca rada kao Sleep Loan Shark bilo je dovoljno da svjetlo dana ugleda i prvo izdanje njihovog projekta. Love Kills u sebi nosi dva naslova koji se na prve čine kratkim pa tako Love In Bagkok 2 i A Gift morate staviti na repeat da skužite "što je pjesnik time htio reći". Odmah u startu, publika je prepoznala kvalitetu koju su svojim iskustvom Lana i Ozil pretvorili u uradak svijetske klase.

Ozil Oi diktirao je prvom pjesmom Love In Bangkok 2, dok u A Gift glavnu riječ vodi Popsimonova. Preslušajući njihovo prvo izdanje dobiva se potpuni asortiman koji jednu pjesmu čini uspješnom. Kao što i sami napominju, za ovaj njihov uradak, potrebna je potpuna koncentracija za koju će vam biti potrebno i nekoliko puta stisnuti play.

Tako saznajemo kako žilama Sleep Loan Sharksa kolaju elektronska, punkerska i agresivna energija i moć. Oboje u malom prstu imaju vokalne izvedbe i dok se Lana zabavlja sa synthovima, Ozil uživa u bassu, a zajedno udaraju po bunjevima. Nova izdanja svakako će stići, a koliko ćemo ih još dugo slušati ovisi o njima samima jer publika je dobro uperila oči u njima i pomno prati što i kako rade. Predstavljanje im je bilo odlično, a za daljni razvoj stay tuned.

[FB]
[Popsi]
[SC]

 

sonus 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 2