Skip to main content
  • 9.11.2009.

Snima se film “Astralis – institucija”

Zašto Astralis partya nije bilo više od dva mjeseca, o DJima koji će nastupati, o dokumentarnom filmu „Astralis – institucija“ pročitajte u nastavku! Ponosni na svoj novi projekt, organizatori i rezidenti Astralisa, Ludvig & Go Cut najavljuju spektakl kakvog dugo nije bio u klubu Aquarius!

Piše: 

Vraćamo se nakon više od 2 mjeseca, u međuvremenu se bavimo završavanjem dokumentarnog filma „Astralis – institucija“, za koji smo sigurni da će biti hrvatski hit film u 2010. godini!

Svoju uvjerenost potkrepljuju činjenicom da je redatelj Igor Neljak napravio odličan posao, film obiluje scenama sa legendarnih partya i festivala (spomenimo Loveparade), mjuza pumpa cijelo vrijeme, duhovite i samokritične scene protagonista su tu. Preko 100.000 prodanih ulaznica u prvih 10 godina Astralisa, 10 generacija na našim partyima, siguran sam da će jako puno njih htjeti vidjeti ovaj film, oduševljeno o filmu govori Go Cut!

Film je već prijavljen na Slamdance, Glasgow, Sundance, Santa Barbara film festival, Mediavawe.hu, a ovih dana se film šalje i na Berlinale. Od domaćih festivala stigla je potvrda da je film uvršten u službenu konkurenciju DORFa 2010!

Trailer:
https://www.youtube.com/watch?v=t3DVtbY8ZvM

{snippet 1}

brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2