Skip to main content
  • 5.07.2024.

Snimke najvećih hitova legendarne Grace Jones na spektaklu na Šalati

Legendarna američka pjevačica svoj prvi koncert u Zagrebu tjednima unaprijed je rasprodala.

Piše: 

Naslovna foto

subsite.hr

Jedna od najprepoznatljivijih figura američke glazbene scene, Grace Jones održala je koncert na rasprodanoj zagrebačkoj Šalati.

Već gotovo četiri desetljeća, Grace Jones definira glazbu, modu i umjetnost, te je neizostavan dio enciklopedija pop kulture. Neponovljiva ikona jamajkanskog porijekla svijetu je podarila glazbu koja je već upisana u glazbene klasike. Od albuma poput “Warm Leatherette” i “Nightclubbing” do singlova kao što su “Private Life“, “Pull Up to the Bumper“, “I’ve Seen That Face Before” i “Slave to the Rhythm” s kojima je poharala glazbene ljestvice.

Upravo na svom prvom koncertu u Zagrebu, ova osebujna 76-godišnjakinja je publiku očarala svojim nadahnutim nastupom, ekscentričnim kostimima i bezvremenskim hitovima.

foto: Sanjin Đukić – set lista Grace Jones na Šalati

Grace Jones je pred gotovo 5000 ljudi otvorila koncert s “Nightclubbing“, a zatim nastavila sa svojom bogatom diskografijom samo da bi u samoj finiš liniji izvela “Love is the Drug“, “Pull Up To The Bumper” i “Slave to the Rhythm“.

Veći dio nastupa Grace Jones je publika snimila u cijelosti te podijelila na društvenim mrežama. U nastavku pogledajte i poslušajte kako to radi glazbena ikona u svojoj 76. godini!

sonus 2
sonic mobile
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.
promo clubs
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.