Skip to main content
  • 6.07.2024.

Pete Tong će postati prvi DJ koji će svirati na stazi Formule 1 Silverstone za Veliku nagradu Velike Britanije

Silverstone je danas objavio da će legendarni britanski DJ, producent i televizijski voditelj Pete Tong ispisati povijest tako što će postati prvi DJ koji će svirati na ovoj stazi

Piše: 

Jedinstveni set održat će se u nedjelju, 7. srpnja 2024., prije utrke. Također će nastupiti na glavnoj pozornici u subotu kao dio glazbene postave pune glazbenih zvijezda za 2024., uključujući Stormzy i Kings of Leon.

S nevjerojatnom 30+ godišnjom karijerom, Pete Tong MBE je umjetnik koji prodaje arene čiji projekt Ibiza Classics ima prepun kalendar. Govoreći o svom jedinstvenom nastupu na Veliku nagradu Velike Britanije 2024., Pete je rekao: “Nevjerojatno je dovesti Ibiza Classics u Silverstone i takva je čast puštati na stazi prije početka utrke na Velikoj nagradi Velike Britanije. Veliki sam obožavatelj Formule 1. Podržavat ću Red Bull i navijat ću za Maxa – on je pionir na stazi i fantastičan je za gledati! Veselim se stvaranju povijesti 7. srpnja.

Nakon što je 2023. godine privukao rekornih 480 tisuća ljudi, dom britanskog motosporta ove će godine postati još veći i bolji kada ugosti eklektičnu mješavinu glazbe teške kategorije.

Obožavatelji mogu očekivati ​​ljetni groove u subotu kada će Pete Tong predstaviti Ibiza Classics s Julesom Buckleyem i The Essential Orchestrom prije nego što Rudimental zatvori vikend s nevjerojatnim live setom u nedjelju.

sonus 2
promo clubs
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.
sonus 1
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.