Skip to main content
  • 8.04.2024.

Soulectors u Zagreb dovode britanskog multi žanrovskog znalca Lorda Byrona

Soulectors je novi serijal u Zagrebu u kojem se sve vrti oko glazbe, plesa i približavanja duši. Na Soulectors događajima može se očekivati afro house, afro tech, deep i soulful ritmovi koji vas tjeraju da mičete nogama i plešete!

Piše: 

U petak 12. travnja, Soulectors u Zagreb dovode britansku senzaciju Lorda Byrona koji će rasplesati novu lokaciju u gradu – Party Bar (Vlaška 94) uz Lanu G i Pachu.

Lord Byron je ime koje utjelovljuje nekoga s dubokom ljubavlju prema glazbi, visokom razinom vještine, sposobnosti, talenta i predanosti svom zanatu. Intuitivnom načinu na koji DJ-ira bez slušalica (a ponekad čak samo s jednim gramofonom) svjedočilo je mnogo ljudi. Ispekao je zanat u klubovima diljem Europe posljednja tri desetljeća. Uvijek u pokretu i sve bliže vrhuncu svojih sposobnosti. Može se prilagoditi i pročitati publiku u trenutku – pozivajući uši da slušaju, zabavljajući i educirajući publiku o toj stvari zvanoj glazba. Instinktivno ima urođenu sposobnost osvajanja publike i povezivanja s njima na dubljoj razini od mnogih drugih. Odrastao na vinilu, naplatio svoje dugove u podzemlju u digitalnom dobu s žarom. Ljubitelj više žanrova, uvijek s gladnim ušima za nove, cutting-edge vibracije koje ga održavaju u stalnoj potražnji na klupskoj sceni. Bilo da je riječ o houseu, broken beatu ili garageu, stav je isti: “ako je beat odličan, onda sam tu.”

Lana G je strastvena u tri stvari – glazbi, plesu i psihologiji. U mladosti je puštala glazbu, uglavnom reggae i dancehall. Sada se vraća za DJ pult i većinom pušta house glazbu, a sreću je pronašla u afro i soulful houseu. Pachovo putovanje u urbanu kulturu počelo je kada se upoznao s plesom, u kojem i danas uživa. Oduvijek ga je privlačila klupska scena, a DJ-inga se uhvatio spontano što mu je napokon omogučilo da pusti sve svoje spremljene trake. Pacho nema određenu glazbenu domenu, ali najviše voli ploviti house vodama.

Ulaznice su dostupne kroz sustav Entrio.

FB EVENT: SOULECTORS PRESENTS LORD BYRON (UK)

brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sea star desk