Skip to main content
  • 8.04.2024.

Stari terminal Pleso, zračne luke Zagreb pretvorio se u plesni podij uz BSH Events

Večer je na aerodromu Pleso počela i završila nastupima hrvatskih DJ-eva Elene Mikac, Yakke, Pabla Pande i Marcela, a prava je ekstaza nastala za vrijeme nastupa glavnog gosta – engleske DJ senzacije East End Dubs.

Piše: 

Naslovna foto

Foto Dino Ninković

Stari terminal Međunarodne zračne luke nakratko je dobio novi život. Tisuće rasplesanih posjetitelja uživalo je na još jednom rasprodanom BSH glazbenom spektaklu. Vrhunska produkcija izvrsno se uklopila u prostor s kojeg se nekad odlazilo u svijet, a za ovu je prigodu svijet je došao tu. Na putokazima su ovog puta bila imena DJ zvijezda koje su svojim setovima oduševile ovaj događaj koji će se dugo pamtiti.

Bilo je divno vidjeti tisuće i tisuće mladih kako ponovno dolaze na mjesto u Velikoj Gorici koje još uvijek bude uspomene. Spektakl na aerodromu održao se u suradnji s Turističkom zajednicom Grada Velike Gorice.

Hrvatski glazbeni program BSH već za nekoliko tjedana najavljuje novo druženje. Na terenima Teniskog centra Maksimir u petak, 26. travnja očekuje nas prvi ovogodišnji Open Air uz nizozemsku DJ zvijezdu Chris Stussya. Posljednjih godina jedan je od rado viđenih izvođača prestižnih festivala kao što su Coachella i Awakenings te klubova Printworks, Space Miami, Fabrik Madrid te Brenda Circoloco. Uz njega na Maksimiru nastupaju i Aney F. te Marin Biočić, Yakka i Pablo Panda te Francescu.

Šećer na kraju ljeta je dolazak velike zvijezde Hot Since 82, a kojeg hrvatska publika obožava.

Ljetna turneja započinje mega dvodnevnim festivalom Gates of Agartha u povijesnom Cave Romane u Vinkuranu 7. i 8. lipnja, a koji predvode Adriatique, Bedouin, Dixon, Vintage Culture, Seth Troxler, TSHA, Avantgart Tabldot te brojni drugi. Novitet ove godine je i day zero koji će se održati u pulskom Kaštelu 6. lipnja.

Tijekom ljeta očekuju nas brojna glazbena događanja sa svjetskim zvijezdama. Šećer na kraju ljeta je dolazak velike zvijezde Hot Since 82, a kojeg hrvatska publika obožava. On će nastupiti ispred piramide (plato Paviljona 15) na Zagrebačkom Velesajmu, na Open Air spektaklu 24. kolovoza. Kako prošle godine radi nepredvidive situacije nije došao na BSH događaj u Cave Romane, svi koji su tada kupili ulaznicu, na ovaj događaj ulaze besplatno! Potrebno je samo preuzeti kod koji su primili mailom.

Sve ulaznice za BSH događanja mogu se kupiti u sustavu Entrio.hr

brejcha 2
dobar house mobile
Tijekom devet noći od 21. do 30. svibnja u Walt Disney Concert Hallu (Los Angeles, SAD), legendarni njemački pioniri elektroničke glazbe Kraftwerk slave 50. godišnjicu svog albuma Autobahn
dobar house mobile
Tijekom devet noći od 21. do 30. svibnja u Walt Disney Concert Hallu (Los Angeles, SAD), legendarni njemački pioniri elektroničke glazbe Kraftwerk slave 50. godišnjicu svog albuma Autobahn