Skip to main content
  • 29.03.2024.

Space Ibiza se vraća na “bijeli otok”!

Nakon osam godina čekanja, partijaneri na “bijelom otoku” će moći uživati u programu Space Ibize.

Piše: 

Prošlog ljeta, Space Ibiza je objavila selidbu u Italiju i otvaranje Space Riccione kluba na Jadranskoj obali, nedavno su najavili i veliko otvaranje s Carl Coxom te prve goste. Usprkos otvaranju novog kluba, jučer na društvenim mrežama Space Ibize je podijeljena znakovita objava kroz koju su dali naslutiti povratak na “bijeli otok“.

U svega 24 sata, internetom i medijima su krenule kružiti teorije o povratku Space Ibize, razmatrale su se opcije te su brojni došli do zaključka da će kultni super klub ući u prostor Privilegea koji je sad već četvrtu sezonu za redom zatvoren. No, s novom objavom, iz Space Ibiza su potvrdili kako ne preuzimaju klub, već se vraćaju na “bijeli otok” s klupskom večeri na sjevernom dijelu otoka.

Space Ibiza će tako ovog ljeta, svakog petka imati svoju večer u klubu Eden, a otvaranje je na rasporedu 26. travnja.

Iako se brojni super klubovi nalaze na južnoj strani otoka, na sjeveru u nešto drugačijem ambijentu se smjestio Eden koji je otvoren od 1999. Upravo o Edenu i San Antoniu, gradiću u kojem je smješten klub gdje će Space Ibiza imati svoj program ovog ljeta je nedavno Toni Ter Wonder pisao za nas u svojoj kolumni o životu na “bijelom otoku”.

brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk