Skip to main content
  • 24.10.2023.

Španjolska ikona Cristian Varela stiže u Rijeku

Riječki klub u Ružićevoj ulici nastavlja s bogatim programom gostovanja u svojoj jubilarnoj sezoni

Piše: 

Deseta sezona riječke Crkve je u punom zamahu. U subotu 28. listopada, gostuje Cristian Varela uz kojeg će se za pultom će se naći domaće snage – Sandro Stehlik, Editor B2B Kajfa i Spliffy D.

Sa Amsterdam Dance Eventa u Rijeku stiže Cristian Varela

Španjolska ikona je na sceni preko tri desetljeća, a svoj kultni status je stekao svojim talentom za pultom, ali i etiketama iza kojih stoji – Pornographic te Black Codes Experiments. U svojim kućnim vitrinama posjeduje preko 40 nagrada iz glazbene industrije, a može se pohvaliti da je bionajbolji techno DJ prema International DJ Awardsu u 2007 i 2013. Jedini je španjolski umjetnik koji nosi počast, ambasadora španjolskog techna.

Danas Sandro Stehlik, a nekoć Isan Hets, je minimal techno DJ i producent te predstavnik ARTNOTE-a iz Pule. Svoju karijeru je započeo 2015. u Rijeci, a nekoliko godina kasnije postao je finalist BURN RESIDENCY MIX natjecanja te je zaslužio nominaciju za nagradu Ambasador.

Marko Kajfeš poznatiji kao Kafja, elektroničku glazbu je otkrio u ranim dvadesetima, a pronašao se u intervalu koji se kreće od teških hardgroove beatova pa sve do opuštenih i veselih house ritmova. Edi Krožnjak poznatiji kao Editor je istarski DJ inspiriran “raznim zvukovima” te je sukreator Electronic Kinetic Groovea. Postavu domaćih snaga zaključuje Spliffy D, predstavnik BeatPoiNt festivala.

Ulaznice su dostupne kroz sustav Entrio.

FB EVENT: CRISTIAN VARELA at Crkva Club

sonus 2
soul gravity mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.