Skip to main content
  • 17.09.2016.

Španjolska policija pronašla milijune eura u Ushuai i Pachi!

Neobičan je dan za policijskog službenika kada ga provede brojeći gotovo neprebrojive sume novca.

 
Racija španjolske policije rezultirala je neočekivanim (ali vjerojatno priželjkivanim) raspletom. Po upadu u klupske bombe Ushuaie i Pache pronađeni su milijuni ponad milijuna ponad milijuna eura.
 
40-ak članova policijskih snaga kao i činovnika Španjolske Nacionalne Porezne Agencije ušlo je na prostor Pache oko 6 i 30 ujutro i Ushuaie u 8 ujutro 15. rujna. Većina dana provedena je u pokušajima prebrojavanja goleme količine novca koja se nalazila u klubovima. Kada je crta podvučena radilo se o nekoliko milijuna eura. Činovnik porezne agencije napomenuo je: "Sada samo preostaje vidjeti odgovaraju li sume onima koje tvrtke zavode u svojim knjigovodstvenim podacima", a na ispitivanje je uzeto još pregršt poslovnih dokumenata.

 
Ovo je drugi val racija koji je Ibizu zahvatio u posljednjih nekoliko mjeseci nakon što su i Space i Privilege istraženi u sklopu operacije Chopin, nacionalne istrage o prevarama u noćnoj ekonomiji države. Pogledajte video isječak državnih službenika do lakta u novcu.
 
Znate onu staru da su samo dvije stvari sigurne – smrt i porezi! E pa ibiški klubovi su gorko podsjećeni na ovu činjenicu, čak i Capone nije pao zbog svih betonskih čizama i spavača s ribama za koje je odgovoran, već zbog izbjegavanja plaćanja poreza. Nije bitno u kojem si biznisu, ali veliki brat želi svoj dio.
sonus 1
Vezani članci
Sonus je kompilirao najbolje trenutke prošlogodišnjeg izdanja i spojio ih u jedan video.
brejcha 1
Sonus je kompilirao najbolje trenutke prošlogodišnjeg izdanja i spojio ih u jedan video.
brejcha 2