Skip to main content

Kanabis sommelier je stvarni posao?

Što će ti povećati apetit i natjerati te da uživaš u svom obroku kao nikada do sada? Odgovor je očit.

 
Pa je u doba kada rasprava o legalizaciji bijesni posvuda, kada institucije polako okreću jedra pred golemim i više u potpunosti nezanemarivim količinama dokaza lažnog demoniziranja jedne iznimno i višestruko korisne biljke, bilo samo pitanje vremena kada će se netko sjetiti povezati dva užitka zajedno. 
 
Inicijalni korak je tako prema Bloombergovoj reportaži načinio, u Coloradu bazirani, Cultivating Spirits ima već verbalni dogovor za 400 000$ ulaganja u projekt u kojem će se fina gastronomija kombinirati s raznim tipovima kanabisa.

 
Osnivač Cultivating Spiritsa Philip Wolf jedan je od prvih certificiranih kanabis sommeliera ikada treniran na Trichome Institutu u Denveru i metodi koja se naziva "Interpening™" – način na koji se uči razumijevati i identificirati različite sorte kanabisa. Wolfova ideja je da će se gastronomska ponuda (trodijelni obrok poslužen s finim vinima) i kanabis komplementirati, a ne se međusobno natjecati za primat, pa ćete za jednu takvu večeru za deset ljudi izdvojiti 1250$. 
 
O kanabisu razmišlja kao o "trećem sloju" okusa i svaka vrsta se pažljivo kombinira kako bi se uklopila s vinom i gurmanskim obrokom. Tvrtka za sada također organizira i djevojačke i momačke večeri, odmore i razne evente po želji u vlastitom prostoru pa odvede li vas put u Colorado negdje oko 16.20 s vučjom gladi koja grmi u trbuhu… znate kamo.
hard 600
Vezani članci
Techno se pleše na mjestu gdje je nekad bilo jezero prepuno života
hard 600
Techno se pleše na mjestu gdje je nekad bilo jezero prepuno života