Skip to main content
  • michael jackson
  • 13.07.2012.

Spike Lee snima film o Michaelu Jacksonu

Poznati hollywoodski filmski veteran Spike Lee ponovno će se pozabaviti onim što najbolje radi, a to je snimanje filmova.

Naslovna foto

michael jackson

Dokumentarni fim o kralju popa Michaelu Jacksonu je u svojoj posljednjoj fazi snimanja, a pozabavit će se na njegov album iz 1987. „Bad“ koji ove godine slavi 25 godina postojanja, pa se Spike Lee nada da će biti gotov do datuma obljetnice.

Više sam od velikog obožavatelja Michala Jacksona, u biti sam imao priliku upoznati ga i raditi s njim, stoga mi je jako stalo do onoga što je ostalo iza njega. S ovim „Bad“ projektom uspio sam predstaviti ono zbog čega je ovaj album doživio toliku slavu, te ekranizirati važne trenutke njegove karijere kao i priče koje su pokazale tijek snimanja albuma, kao i ono što je uslijedilo nakon toga, a to je najprodavaniji album svih vremena  „Thriller“. Iz tog razdoblja sam skupio kratke filmove s turneje koji nikad dosad nisu bili prikazani“ – objasnio je Spike Lee.

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2