Skip to main content
  • Oxide
  • 23.02.2012.

Split dobiva novu večer posvećenu elektronici

U splitskom Quasimodu održat će se lansiranje Flex večeri, novog programa moderne elektronske glazbe koji ćete moći pohoditi jednom odabranom srijedom mjesečno do početka ljeta. 

Naslovna foto

Oxide

Zanimljivo je kako je upravo srijeda odabrana za početak djelovanja, no ako obratimo pozornost na novootvoreni Facabook page ubrzo postaje jasno da je taj maksimalno opušten termin upravo pogodan za specifičnu atmosferu koju donosi sadržaj samog programa.

Kako nam rezident i pokretač večeri Oxide najavljuje, Flex bi trebala biti večer u kojoj nećete osjetiti žanrovska ograničenja, pa ćete uživati u presjeku svega svježeg u ovom trenutku, i to s mnogo izmjena naboja i atmosfere, od dubine i mraka, izleta u psihodeliju, ljetnog chillouta,romantike i na kraju krajeva plesa. Bilo da se radi o indie i synth popu, hip hopu, kao i pregršt uk bass varijacija, ali isto tako house, disco, electro i ostalim poznatim floor friendly žanrovima.

{youtube}vKoa7–oTYE{/youtube}

Na otvaranju 29. veljače vaš domaćin biti će Oxide, a već od idućeg susreta najavljena su svježa gostovanja zanimljivih producenata i DJ-a.

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk