Skip to main content
  • pioneer

Pioneer najavio super funkcionalni mikser

Pioneerova industrija nastavlja raditi na napretku DJ opreme veće funkcionalnosti i kompatibilnosti sa suvremenim softverima.

Piše: 

Naslovna foto

Pioneer

Novi DJM-850 mikser dizajniran je kako bi zamijenio DJM-700 i pružio veću povezanost sa svim dodatnim programima, softverima i DJ pomagalima koja su sad bitnija u profesionalnom izvođenju glazbe nego ikad prije. Tako je DJM-850 kompatibilan s Traktorom Scratch 2 i svim USB sučeljima, a upotpunjen je i novim efektima. Od DJM-900nexus miksera naslijedio je visoku kvalitetu USB zvučne kartice 24bit/96kHz, razne funkcije za laptop koje su bitne u DJ nastupima, te u industriji važnu COLOR FX funkciju, koja mijenja učinke povezivanja audio ulaza za svaki kanal.

{youtube}player_embedded{/youtube}

Tu su još Sound Color FX funkcija koja omogućuje još efekata (Filter, Crush, Noise and Gate) te Beat funkcija koja predstavlja 13 različitih vrsta djelovanja (Delay, Echo, Up Echo <new>, Spiral, Reverb, Trans, Filter, Flanger, Phaser, Robot, Slip Roll, Roll, and Reverse Roll). U kombinaciji te dvije funkcije mogu kreirati više od 100 drugih originalnih efekata.

DJM-850 sa svojim karakteristikama osim kompatibilnosti omogućuje dostupnost studijske kvalitete efekata, a kreativnim mogućnostima oslobađa DJa laptopa i pruža mu prirodnije DJ iskustvo u nastupu. Na tržištu će se naći u ožujku u sivoj i crnoj boji, a cijena će mu biti 1500 eura.

sonus 1
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats web