Pioneer

Pioneer najavio super funkcionalni mikser

Četvrtak, 23 Veljača 2012

Pioneerova industrija nastavlja raditi na napretku DJ opreme veće funkcionalnosti i kompatibilnosti sa suvremenim softverima.

Novi DJM-850 mikser dizajniran je kako bi zamijenio DJM-700 i pružio veću povezanost sa svim dodatnim programima, softverima i DJ pomagalima koja su sad bitnija u profesionalnom izvođenju glazbe nego ikad prije. Tako je DJM-850 kompatibilan s Traktorom Scratch 2 i svim USB sučeljima, a upotpunjen je i novim efektima. Od DJM-900nexus miksera naslijedio je visoku kvalitetu USB zvučne kartice 24bit/96kHz, razne funkcije za laptop koje su bitne u DJ nastupima, te u industriji važnu COLOR FX funkciju, koja mijenja učinke povezivanja audio ulaza za svaki kanal.Tu su još Sound Color FX funkcija koja omogućuje još efekata (Filter, Crush, Noise and Gate) te Beat funkcija koja predstavlja 13 različitih vrsta djelovanja (Delay, Echo, Up Echo <new>, Spiral, Reverb, Trans, Filter, Flanger, Phaser, Robot, Slip Roll, Roll, and Reverse Roll). U kombinaciji te dvije funkcije mogu kreirati više od 100 drugih originalnih efekata.

DJM-850 sa svojim karakteristikama osim kompatibilnosti omogućuje dostupnost studijske kvalitete efekata, a kreativnim mogućnostima oslobađa DJa laptopa i pruža mu prirodnije DJ iskustvo u nastupu. Na tržištu će se naći u ožujku u sivoj i crnoj boji, a cijena će mu biti 1500 eura.

Pioneer najavio super funkcionalni mikser