Skip to main content
  • 24.05.2023.

Sprema se tradicionalni Šoderica Open Air plesnjak

Šoderica Open Air je prošle godine bila nominirana za najbolji outdoor party na nagradi Ambasador

Piše: 


U subotu 10. lipnja, jezero Šoderica smješteno 17 kilometara od Koprivnice tradicionalno ugošćuje Šoderica Open Air.

Ovogodišnje izdanje open aira na Šodericu dovodi dobro poznata i omiljena imena partijanera sa sjevera Hrvatske, a to su Seraphim Codex, Krnya, Shipe, Lalita Kali, Gogy H. i Bose.

Ime koje je postalo sinonim uz festival – Seraphim Codex i ove godine predvodi Šodericu Open Air. Seraphim Codex dolazi iz Bjelovara i jedan je od pionira elektroničke scene u Hrvatskoj.

DJ Krnya je zaslužan za glazbeni odgoj brojnih generacija Podravaca i Prigoraca, a ove godine slavi 40 godina karijere. Shipe osim što je organizator Šoderice, svoj glazbeni put gradi u okviru Future Scopea te iz tjedna u tjedan nastupa uz velikane elektroničke glazbe.

Čovjek zaslužan za vizualan doživljaj brojnih partyja diljem Hrvatske je Gogy H. kojeg također nerijetko hvatamo i u ulozi DJ-a. Rezidentica Obsession Ravea, ljubiteljica tvrdih i mračnih ritmova Lalita Kali stiže na Šodericu sa svojim energičnim odabirima kojeg nikog ne ostavljaju ravnodušni. Postavu zaduženu za ples uz jezero zaključuje mlada nada domaće scene Bose.

FB EVENT: Šoderica Open Air 2023.

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2