Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Skip to main content

Sprema se tradicionalni Šoderica Open Air plesnjak

Šoderica Open Air je prošle godine bila nominirana za najbolji outdoor party na nagradi Ambasador

Piše: 


U subotu 10. lipnja, jezero Šoderica smješteno 17 kilometara od Koprivnice tradicionalno ugošćuje Šoderica Open Air.

Ovogodišnje izdanje open aira na Šodericu dovodi dobro poznata i omiljena imena partijanera sa sjevera Hrvatske, a to su Seraphim Codex, Krnya, Shipe, Lalita Kali, Gogy H. i Bose.

Ime koje je postalo sinonim uz festival – Seraphim Codex i ove godine predvodi Šodericu Open Air. Seraphim Codex dolazi iz Bjelovara i jedan je od pionira elektroničke scene u Hrvatskoj.

DJ Krnya je zaslužan za glazbeni odgoj brojnih generacija Podravaca i Prigoraca, a ove godine slavi 40 godina karijere. Shipe osim što je organizator Šoderice, svoj glazbeni put gradi u okviru Future Scopea te iz tjedna u tjedan nastupa uz velikane elektroničke glazbe.

Čovjek zaslužan za vizualan doživljaj brojnih partyja diljem Hrvatske je Gogy H. kojeg također nerijetko hvatamo i u ulozi DJ-a. Rezidentica Obsession Ravea, ljubiteljica tvrdih i mračnih ritmova Lalita Kali stiže na Šodericu sa svojim energičnim odabirima kojeg nikog ne ostavljaju ravnodušni. Postavu zaduženu za ples uz jezero zaključuje mlada nada domaće scene Bose.

FB EVENT: Šoderica Open Air 2023.

Vezani članci