Skip to main content
  • 24.05.2023.

Zoran Mamić odustao od tužbe protiv Vojka V i Grše

Krajem veljače mlađi brat Mamić se odlučio na pokretanje tužbe za klevetu protiv splitskog repera Vojka V i triljskog repera Grše zbog njihove pjesme “Mamići”

Piše: 


Ususret novom ročištu na Općinskom sudu u Splitu, Zoran Mamić je odustao od tužbe protiv repera Vojka V i Grše, potvrdila je Mamićeva odvjetnica Jovana Puhalo medijima.

Mlađi brat Mamić prvobitno je od repera tražio javnu ispriku, ali u priopćenju preko svoje odvjetnice ističe kako je šteta već učinjena, iako su stihovi u pjesmi neistinite tvrdnje.


Foto Dalmatinski portal

"Smatram da je tvrdnja 'stalno na koki' kleveta koja mi je uzrokovala štetu radi višeznačne tragičnosti života koja se može povezati s tim riječima. Neistinite tvrdnje ne bi smjela eskulpirati umjetnička sloboda koja bi morala imati društvenu granicu. Ta granica bi trebala postojati u odnosu na svakoga. Međutim, bez obzira na štetu koja mi je već učinjena, smatram da bi svaki daljnji korak dodatno punio medijski prostor neprikladnim sadržajem, a kakvim osobno smatram i tekst sporne pjesme za društvo u cjelini." zaključuje Zoran Mamić.

sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2