Skip to main content
  • 8.01.2016.

Srce traži svoje na splitskom flooru!

Srca su ćudljiva. Žele ono što žele. Koliko god puta ti mozak i srce sjeli i pričali u mračnoj sobi za jednim stolom, uz bocu vina, ono ti se tvrdoglavo smiješka.

 
I racionalni ti započinje s rečenicama kao "Slušaj, ovako ćemo…", "Ovo je bolje za tebe…", "Zašto si opet išao tamo?…" a srce sjedi i dalje i trepće i gleda u tebe. Pa kada su već tako neumorna nema razloga da im ne daš ono što žele, znaš da neće prestati. 
 
Sreća tvoja da ovoga puta srca idu prema beatu zapletena u svekolike zelene lijane splitske Jungle. Nabaviš okopreponsku krpicu (obuci ipak jaknu preko, zima je), busaš se o prsa, pustiš urlik i zanjišeš se, neka inercija i gravitacija odrade svoje.

 
Tvoji vođe kroz mrak na Heart2Beat su jedan od očeva Technotice Jolly Joke, Butters sa Decoded obitelji i splitski vlastiti techno jahač Marul. Ovo je jedan infarkt koji ćeš željeti, a hitne ambulante zamijenit će sretna jutra. Aritmije su poželjne, a uvećanje srčane klijetke uslijed spastičkih egzibicija na podiju neizbježno.
 
Počinjemo kada se kazaljke sljube u ponoćnu uru, a upadaš za 20 HR novaca. Samo neka kuca, beat znači da si živ. Vidimo se u Jungli!
brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk