Skip to main content
  • alt
  • 6.05.2015.

St Germain i najavna stvar za prvi album nakon 15 godina

Ludovic Navarre, iako vlasnik duge i plodonosne karijere, izdao je do sada samo dva autorska albuma da bi zatim od nikuda kapnula najava trećeg.

 
Nakon prvog albuma iz 1995. Boulevard i njegovog nasljednika Tourist, pet godina kasnije, najavljen je i treći krak trokuta koji bi trebao biti izdan na Warner Music 9. listopada.

alt

 
Prethodnici su se glatko uvrstili u klasike bluesom protkanog toplog deep housea dok je za najnovije ostvarenje ušao u suradnje s afričkim glazbenicima, na trakama koristio tradicionalne instrumente poput kore, balafona i sl. uparene s električnim gitarama, kalvijaturama, saksofonima sve isprepleteno u petlje elektroničkih loopova.
 
Jučer je službeno izdan i najavni singl albuma naslova “Real Blues” na kojem možete zasurfati vokal Lightnin’ Hopkinsa. Po izdanju albuma studeni i prosinac će završiti godinu turnejom s 14 za sada zakazanih nastupa diljem Euroope u svrhu promocije novog uratka. Pa izvoli, poslušaj kako zvuči novi St. Germain i hoće li i novo izdanje zaslužiti mjesto među posvećenim glazbenim klasicima.
{youtube}Uf-W9YkWISU{/youtube}
 
sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2