Skip to main content
  • alt
  • 6.05.2015.

Zatvorska kazna djevojci koja je prodavala lažne Tomorrowland ulaznice

Tomorrowland je ono od čega su sačinjeni mokri snovi svih festivalđija, potpuno zaseban samodostatan svijet i iskorak iz stvarnosti s nadom u bolje sutra.

 
Kako to biva već godinama ulaznice za festival svih festivala razgrabe se gotovo trenutačno jer fanovi otvaranje blagajni čekaju u niskom startu pa je tako i 180 000 upada za 2015. rasprodano u samo sat vremena.
 
Baš ovu pomamu i nezaobilaznu auru traženja karte više koja okružuje festival iskoristila je 23-godišnja Charmaine Bowers iz Velike Britanije koja je od neslutećih ljubitelja glazbe, lažno se predstavljajući, otuđila 200 000$. Nedavno je stigla i presuda koja je odredila zatvorsku kaznu od dvije godine i 3 mjeseca nakon šro je Charmaine proglašena krivom za najmanje 311 prevara s ulaznicama između prosinca 2012. i srpnja 2013.

alt

 
No u unosni biznis se nije upustila sama već s majkom Tinom koja je koristila uredski pisač na radnom mjestu kako bi načinila uvjerljive ulaznice i potvrde s barkodom.
 
Detektiv Glenn Harrop napomenuo je kako je “Charmaine Bowers bila podmukla i neiskrena prema žrtvama i policiji tijekom istrage” i kako se na ovaj prevarom stečeni novac referirala kao “Happy money” kada ga je prebacivala na majčin bankovni račun. Većina žrtava bili su mladi ljudi između 18 i 30 godina. 

alt

 
Nakon nekoliko sučaja prevare Tomorrowland je upozorio fanove da ni u kojem slučaju ne kupuju ulaznice na crnom tržištu i da će organizatori otkazati ćak i legitimne ulaznice kupljene preko sekundarnih organizatora. Tomorrowland je također uveo i strogu politiku preprodaje ulaznica i upozoravaju “One ulaznice za koje se ustanovi da su ilegalno preprodane biti će stavljene na crnu listu, postajući tako nevažeće i neće vam omogućiti ulazak na festival”.
 
Pravda se možda kreće manirom puža na godišnjem, ali ponekad ipak stigne na odredište, ovoga puta za 311 nasamarenih rasplesanih duša.
sonus 1
Vezani članci
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
sea star mobile
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
sonus 2