Skip to main content
  • 6.08.2016.

Stereo šume, ujedinjenja, boje i Marsovci u Kalypsu!

Prethodna godina je jedan pri moru smješteni beach bar zatekla u evoluciji u punopravnu klupsku beštiju preuređenog i u okolne cvrčke i borove uklopljenog Kalypsa.

 
Prethodna sezona pokazala se najuspješnijom u povijesti kluba, a kako su rekordi ovdje da se ruše, baš na ovu misiju se namjerilo i ljeto 2016. Kao da je tek nedavno započelo i slavio si 21. lipnja s golemim cerom oko glave i već kližemo u drugi tjedan kolovoza. Vrijeme leti kada se zabavljaš!
 
Od 8. do 10. kolovoza tako voziš zvučnim uz stereo šumarak koji će to dovesti na Zrće elektroničke ruke iz Velike Britanije, Francuske, Italije, Njemačke… Lineup Stereoforest bespuća zove te na DJ Antoinea. S švicarskih koordinata uronjen u house iza alisa se skriva Antoine Konrad, stvaratelj golemog globalnog hita 2011. "Welcome to St. Tropez" i višestruko nagrađivanog singla „Ma Chérie“. Njegov put švicarskim pultevima započeo je u klubu “House Café” u Baselu davne 1995. Tri godine kasnije u zvučno je sletio i prvi album “DJ Antoine – The Pumpin House Mix”, a švicarske granice probija 2007. singlom "This Time" koji je odjeknuo svjetskim podijima. 

 
S nama je i mlada Australka DJane Tigerlily, koja je početkom godine bila uključena u seksualni skandal, ali realno skandal je samo da nije uredu pokazati mlado žensko tijelo osima ako nije na reklami za pivo, matice i vijke ili Super Praško. Nas pak zanima vještina mlade dame koja se ubrzano s domaćih podija preselila na globalne, a za kraj s nama je još i ujedinjena kohorta United DJ's Croatia.
 
 
Kao one koje tvoje zainteresirano znatiželjno oko hvata u obliku odbijajuće se refleksije specifičnih valnih duljina, boje imaju sasvim stvaran terapeutski potencijal mijenjanja stanja uma i stvaranja transverzalnog vala dobre energije, prestrojavajući ti neurone na pozitivnije i ljepše moduse postojanja. Pa tako 9. kolovoza ujedno i rezerviraj za indijsku tradiciju koja se seli na zrćke floorove. Ljetna kiša boja obojit će nebo u sve boje koje možeš zamisliti i utisnuti ti sjećanja u kosu i kožu na sat vremena od 17 do 18 sati za malo popodnevnog igranja vidljivim spektrom elektro-magnetskog zračenja.

 
FB EVENT: COLOR PARTY 2016
 
10. kolovoza stiže uz najavljeno ujedinjenje. UDJ, kao talijansko-francuska fronta, dodaje u repertoar i domaća imena kao podršku. Libra agencija tako uz Kalypso sprema noć plesa uz dva Talijana i dva Francuza poduprta vizualnim dodacima zvuku, specijalnim efektima i dekoracijama, a za sada možeš biti siguran da si u plesnu karticu upisuješ Klosmana, svekoliku orsonewellsovsku invaziju DJ-ima s Marsa, ludilo Lusha i Simona, Lucu Caroa i Damien N-Drixa.

 
 
Pa dođi, pleši, voli i živi žižu predgrađa jeseni! daj sve što imaš i uzmi sve što se nudi na flooru Kalypsa!
sea star mobile
Vezani članci
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
sonus 1
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
sea star desk