Skip to main content
  • 6.08.2016.

Zadarski Electronic Soul open air uz 12 domaćih!

Znaš već da za ljubav treba imat' dušu. Možeš je ostaviti svakako doma u dnu ormara tamo gdje stoje sve one hlače za koje se tješiš da ćeš jednom opet zakopčati gumb.

 
Tvoja je i tebi je na izbor da je staviš postrani kako ne bi osjetio ništa, ali blokiraš li loše jednako tako nećeš osjetiti ni išta dobro jer sve teče istim kanalima. Bez duše hodaš uokolo prazan, kao da si onaj uskrsni zec unutar čije čokoladnosti odzvanja samo jeka praznine, ljuštura si sebe samoga, kinder jaje bez onog žutog malog spremnika, Lucky si bez Lucka, Stanio bez Olia, Dora istraživačica bez svog ruksaka…
 
Ti si cjelokupnost sebe, nisi svoj bankovni račun, titula kraj imena, boja automobila, cifra koju si dao za tenisice ili tvoja posljednja ljutnja ili ljubav. Centar je dublje, zakopan pod slojevima mesa i tetiva, energija koja oko sebe susreće druge energije i ulazi s njima u kemijske reakcije, instant zapaljiva, gladna učenja i svega novog znatiželjna duša. To si.

 
S svjesnošću tebe kao kompletnog astralno-plesno-energetsko-emocionalnog košmara ideja, snova, požuda, žudnji i ciljeva nastaje tako i Electronic Soul agencija koja poput metronomski preciznog svjetionika u tajfunu elektronike zove one nakalemljene na sve od deep housea preko tech housea i chicago husea pa do kiselih poljana acid housea.
 
Nakon nebrojenog niza uspješnih evenata vrijeme je za jedan Electronic Soul koji se ovoga puta u Zadru smješta pod otvoreno ljetno nebo. Open air bakanalija na Petrčane plaži oderat će tako 20. kolovoza s jednom sasvim posebnom maksimom u njedrima, a to je da za pult staje samo domaća ekipa. S nama je tako od 10 uvečer od podne narednoga dana magična dvanaestorka: 
 
► EGGY (Decoded Records / Klinik Room Recordings)
► LUCCA MASTERSON (Pitch Control)
► ALLEN SELESTRIN
► BUTTERS (4M Recordings / Electronic SOUL)
► PELCZMANN
► TONI KOSTIJAL (Groove Station)
► MANI (Ravers Hits)
► GROOVE MASTERS (ESW)
► FRUTY (Electronic SOUL)
► MISS SABINA (Electronic SOUL)
► NAVI
► PATRICIO

 
Puhni dakle prašinu s duše, fino se rastegni, pljusni se vodom ledenog izvora slatkog iščekivanja i zapiši si na kalendar da sunce 20. kolovoza ispraćaš u Petrčanima! Sve ono dobro na svijetu postaje eksponencijalno bolje pomnoženo s relativnim brojem dobronamjernih duša s kojima se zaplete!
 
defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2