Skip to main content
  • steve aoki
  • 2.11.2012.

Steve Aoki otkazao nastup zbog tragedije

Na Halloween partiju u Madridu na kojem se dogodila velika tragedija i tri djevojke su izgubile život headliner je bio Steve Aoki koji je jučer saznao za tragičnu vijest.

Naslovna foto

steve aoki

Potpuno shrvan američki DJ i producent Steve Aoki otkazao je svoj jučerašnji nastup u Bilbau u Španjolskoj, a kaže da je znao da su na bilo kakav način njegovi fanovi ugroženi te da je njihova sigurnost nije na razini otkazao bi istog trena i nastup u Thriller Music Parku u Madridu.

Jučer je na svojoj Facebook stranici Steve Aoki izrazio duboko žaljenje i suosjećanje s obiteljima preminulih djevojaka- „Nakon mog nastupa u Thriller Music Parku u Madridskoj Areni u Španjolskoj bio sam poptpuno izbezumljen kad sam čuo da su tri osobe poginule tijekom stampeda koji se ogodio na izlazu iz arene. Sigurnost mojih fanova oduvijek mi je bila na prvom mjestu i da sam znao da postoji ikakva mogućnost da oni budu u opasnosti otkazao bih show istog trena. Stoga sad otkazujem nastup u Bilbau iz poštovanja prema onima koji su izgubili živote i prema ozlijeđenima. Izražavam duboko žaljenje i upućujem svoje molitve za obitelji i bližnjima stradalih djevojaka da izdrže bol i ovo teško razdoblje.“

madrid stampedo

Na Halloween partiju u Madridskoj areni bilo je 10 800 posjetitelja, panika, gužva i stampedo u kojem su djevojke doživjele srčani zastoj nastale su nakon što je netko ubacio baklju u arenu. Točan uzrok smrti nesretnih djevojaka još uvijek se utvrđuje.

sea star mobile
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 2