Skip to main content
  • 19.03.2018.

Stiže Yakkin isčekivani album ‘After Beach’!

Kazaljke na satu približavaju se trenutku kada će jedan mladi gospodin, potpuno uživljen u ritmove house glazbe, lansirati svoji debitantski album.

Piše: 

Nije tajna da se sa imenom Domagoj Jakić susrećete sve češće. Zapravo, njegov alter ego Yakka krivac je za sve to. Novogradški zaljubljenik u house glazbu osim što je DJ, vraški je dobar producent što potvrđuje njegov Ambasadorom nagrađeni singl 'Without You' te 'Forever' ili pak remixevi za domaće izvođače koji haraju radijskim eterima, 'Sanjala Sam Ljubav' ili 'Sve Istine i Laži'.

No puno važnija vijest stigla je ovih dana, a to je izlazak njegova debitantskog albuma. Na jedno mjesto smjestio je 12 traka i dao albumu naziv 'After Beach'. Već naslov vam otkriva kakva će vibra ovdje vladati. Upravo ona u kojoj je Yakka najbolji. Kako nam se bliži toplije vrijeme te ujedno i ljetni dani, ovaj album sjeda kao šlag na tortu.

Prepun pozitive i toplih zvukova, 'After Beach' je spreman postati vaše najslušanije glazbeno štivo dok upijate sunčeve zrake. Izlazak albuma rezerviran je za 30. ožujka, a provest će se preko etikete Cruise Music. Dvojac Mark Funk i Danny cruz vlasnici su etikete koja je konstantno pri vrhu Traxsource ljestvice.

I dok će na dan izlaska album biti dostupan za skoro 30 eura, u narednim danima omogućena je prenarudžba i to za svega 10 eura. Za kraj dostavljamo tracklistu albuma kao i kratke isječke za zavalite u tople krajeve gdje vas vodi Yakka.

Podržimo domaće, #SamoYakko!

Tracklist:
1. Cali Cruse feat. Del Rodney
2. Forever
3. Munida
4. Love Unlimited
5. Sunny Side of Life
6. Give Your Love
7. There's a Party
8. You Wanna Beat
9. Ride My Unicorn
10. Secrets of Pink Flamingo
11. Feel
12. The Last One

 

sea star mobile
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star desk