Skip to main content
  • 18.03.2018.

U Novigradu održan besplatni početnički tečaj za DJ-e

Novigradska udruga ˝Seriously Twisted˝ sa željom promicanja glazbeno – scenske kulture kod mladih organizirala je početni tečaj za DJ-e. Radionica je besplatna, a obuhvatila je teorijski i praktični dio.

Piše: 


Organizirani tečaj namijenjen je početnicima koji su imali priliku upoznati se s osnovama teorije glazbe za DJ-e, upoznati se s DJ stanicom, pojedinačnim komponentama i njihovom funkcijom. Polaznici su doznali detaljne informacije o tri uobičajena DJ setupa, uspoređivali softverske aplikacije, doznali kako organizirati prostor za izvedbu, te u konačnici u praktičnom dijelu, imali su priliku isprobati profesinalnu DJ opremu.

Iz Udruge kažu kako imaju volje kao i svu potrebnu opremu za daljnji rad s polaznicima, pa se ovisno o zainteresiranosti ovakve radionice mogu očekivati i u budućnosti. Udruga ˝Seriously Twisted˝ postoji tek godinu dana. U prvom redu ima za cilj promovirati glazbeno-scensku kulturu, a za svoj dosadašnji rad je dobila nagradu ˝Ambasador˝ za najbolji kolektiv. Želja im je kroz ovakve radionice educirati publiku koja će kasnije postati aktivna u razvijanju glazbene scene u Istri. Više doznajte u prilogu TV Istra.
 

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2