Skip to main content
  • alt
  • 31.10.2014.

Studeni u Kameleonu

Navratite li u splitsku tvrđavu dobrih vibracija, Kameleon, ovog studenog jedina okolina kojoj ćete se trebati prilagoditi jest beat, ton i koncentrirani glazbeni užitak.

 
U prvom danu studenog moći ćete ono što vam je priroda dala zatresti na ritmove koje će za vas birati, Dave Mothersole, Pille i MJ Suddani. 

alt

 
Gospodin Mothersole nam je posebna poslastica. Legendarni dobri duh londonskog tech housea, s 20 godina staža iza pulta, voli Hrvatsku i rado navraća balkancima pružiti noći za pamćenje. 
 
Uz Terry Francisa, Nathana Colesa, Gideona Jacksona i Richarda Greya čini dio Wiggle teama i njegov  “Tech House Phenomena 3″ i album “Soulspective” napravili su velike stvari u rangu Francisovog "Architecture".
 
Jednu sedmicu nakon, 8. studenog, dočekat će vas Disko Lom s Jakir Brothers a 15. studenog možete uživati na partyju Samo Moderno! sa Duda Dudes i DJ Pilleom. Pravim imenom Milan Pivalica, ovaj splitski DJ i producent zatresti će zidove Kameleona, u kojem od 2013. kroji raspored fešti i bira za vas najbolja gostovanja. U organizaciju se upustio iz želje da obrazuje ljude i proširi im horizonte novim neobičnim zvukom a posebnu pažnju posvećuje mladicama koje niču na sve plodnijem tlu hrvatske elektroničke scene.

alt

 
22. studenog iza kameleonskih vrata skrivaju se Kid Va i Duda Dudes na Voi'sa fešti a naredni tjedan, 29. studenog, pult će na Criuse partyju zagrijati Mariano Mateljan, Madezh i posebno sočno gostovanje, Valentino Kanzyani.

alt

 
Kanzyani, punim imenom Tine Kocjančić slovenski je Dj i producent sa 23 godine iskustva pod pojasnom i donedavni stanovnik party prijestolnice svijeta, Ibize. Ovaj glasnogovornik slovenske elektroničke scene ne planira prestati sve dok ima ljubavi volje i dobre glazbe stoga trk po svoju injekciju svega od navedenog. Kameleon čeka.
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2