Skip to main content
  • alt
  • 31.10.2014.

Tomorrow World 2015. pušta detalje

Adresa: Mliječna Staza, jedan krak u ćošku, Sunčev sustav, treća gromada kamenja od zvijezde, Sjeverna Amerika, SAD, Georgia, Atlanta, Chattahoochee Hills,TomorrowWorld.

 
E, to je mjesto za biti 25., 26. i 27. rujna 2015. Zabilježi si to negdje prijatelju jer je organizacija ovog monstruozno sjajnog pomaknutog festivala objavila cijenik.
 
Američka inačica sjajne belgijske glazbene sage od 10. studenog počinje s prodajom ulaznica za tri dana raja i to po posebnim sniženim cijenama za svoje vjerne fanove koji su prisustvovali ludilu i 2013. i 2014.

alt

 
Inicijalna prodaja karata za rane ptičice trajat će do 13. studenog i vjerni kupci će dobiti kod putem maila kojim im se omogućuje popust i mogu se dogovoriti za način otplate.
 
Postoji nekoliko varijanti. Full Madness Pass će vas olakšati za 327$ (predlažemo da birate dan kada je tečaj povoljan), a Full Madness Pass sa dodatkom Dreamville koštat će vas još 40$ dolara više. Opći upad biti će 357$ u ovoj varijanti a u kasnijoj pretprodaji će narasti za još 50$.
 
Stoga ako si ove godine želite priuštiti iskustvo koje ćete nositi sa sobom čitav život odriješite kesu ili proširite riječ svojim suplesačima u ovom životu. Lijepo vas pozdravljamo i nadamo se da će se barem neki od vas u rujnu zateći u georgijskim brdima.
sea star mobile
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 2