Skip to main content
  • 3.05.2023.

Summer 4 Revolution otvara sezonu na Fort Punta Christo

Popularna pulska utvrda spremna je za ljetnu sezonu

Piše: 


Nakon što su se prošle godine održala tri Summer 4 Revolution partyja i zavrijedili nominaciju za nagradu Ambasador u kategoriji Najbolji Outdoor Party, Fort Punta Christo ove godine otvara ljetnu sezonu upravo s novim velikim Summer 4 Revolution partyjem.


Photo: MarlenLu_ph

Nakon plesa unutar utvrde tijekom zime, ove subote 6. svibnja, četvrto izdanje Summer 4 Revolution donosi plesnjak pod zvjezdanim nebom s gotovo 20 DJ-eva na četiri pozornice – Christo’s House, Bass Floor, Psychadelic Garden i Techno Floor.


Photo: MarlenLu_ph

Za ples na Christo’s House pozornici zaduženi su Laseech, Damian, Peaceful i XXL. Psihodelične ritmove koji će odzvanjati iz Fort Punta Christo na Psychadelic Garden pozornici zaslužni su Magica – Mami’s Magic, Too Far, Intone Syndrome, Rio Dario, Nesho i Freakitza dok će za vizualnu produkciju biti zadužen VJ Zeko.

Bass Floorom drmaju Mauro, Junior T, Ben Tubby te Munchies Sound System. Bogatu postavu za otvaranje sezone zaključuju Glocke, Shish Mish, Kizo, DJD i Dani na Techno Flooru.

Kako je bilo na prošlogodišnjem, posljednjem Summer 4 Revolutionu pročitajte u izvještaju naše suradnice Lucije Ćurković.

FB EVENT: Summer4Revolution #4

 

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2