Skip to main content
  • radio
  • 7.05.2023.

Susjed tuži baku rejvericu jer neumorno pušta dance glazbu 90-ih

Britanac tuži svoju susjedu jer dance glazbu 90-ih koristi kao oružje

Piše: 


Nesvakidašnja situacija odvija se u jednom susjedstvu u južnom dijelu Londona gdje je navodno “susjeda iz pakla” stara raverica koja neumorno drma dance glazbu 90-ih.

57-godišnji britanac Dominic Hyde pokrenuo je tužbu protiv svoje susjede Heather Akinwunmi, koja je također u kasnim 50-ima, zbog glasne glazbe koju iz dana u dan pušta na svojim zvučnicima što je učinilo njegov život posljednje dvije godine noćnom morom.

Iako su prema navodima svjedoka, ovi susjedi imali dobre odnose, sve se okrenulo naglavačke kada je navodno iz stana Dominica Hydea krenuo dolaziti smrad, na što ga je baka raverica odlučila kazniti glasnom glazbom, a posebice s trakama iz 90-ih koje imaju jaki bas.

Dominic Hyde je sudu priložio video dokaze na kojima se čuje glasna glazba koja dolazi iz stana bake raverice Heather Akinwunmi. U jednom videozapisu vidi se kako je baka raverica otišla prošetati psa, ali glazba je i dalje drmala iz njenog stana. Ogorčeni Britanac komentira kako nerijetko baka raverica vikendom ode negdje dva dana, ali glazbu svejedno ostavi te je za kraj dodao kako mora spavati u dnevnom boravku jer je to najtiši dio stana.

Baka raverica u svoju obranu je iznijela da ona ne sluša takvu glazbu već samo radio te dodala kako ništa u svom stanu ne može raditi jer se Dominic Hyde stalno na sve žali.

Sudac će naknadno donijeti presudu, a u slučaju da ogorčeni susjed Dominic Hyde dobije tužbu, baka raverica Heather Akinwunmi će mu morati isplatiti 30 tisuća funti troškova za duševnu bol te neće smjeti koristiti zvučnike u stanu.

 

brejcha 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 2