Skip to main content
  • 18.02.2022.

Sve što znamo do sada o novom albumu Swedish House Mafie

Swedish House Mafia objavili su novosti o svom nadolazećem novom albumu 'Paradise Again', otkrivajući da je dugo očekivani povratnički album konačno gotov.

Piše: 


Nakon prekida suradnje prije gotovo deset godina, EDM trojac – kojeg čine Axwell, Steve Angello i Sebastian Ingrosso – najavili su 2018. da će se ponovno okupiti za nastup u Stockholmu u Švedskoj.

Prošle godine su album najavili s 'It Gets Better', svojom prvom novom glazbom od izdavanja njihovog posljednjeg albuma, 'Until Now' iz rujna 2012. Od tada su objavili još dvije pjesme, 'Lifetime' s Ty Dolla $ignom i 070 Shakeom te 'Moth To A Flame' s The Weekndom .

Ove tri pjesme će se pojaviti na nadolazećem albumu Swedish House Mafie, 'Paradise Again', za koji je grupa sada otkrila da je završen. U razgovoru za NME grupa je raspravljala o tome što obožavatelji mogu očekivati ​​od 'Paradise Again', koji je prepun skandinavskih melodija, mračne produkcije i tvrdog zvuka.

SHM su najavili veliku svjetsku turneju po imenu albuma, a za sada ta ista ne uključuje gostovanje u Hrvatskoj ili regiji. Po internetu kruže nepotvrđene verzije konačne trackliste novog albuma pa evo jedne od njih koju je objavio portal Genius:

Redlight (Ft. Sting)

Underneath It All (Ft. Mike Posner)

Moth to a Flame by Swedish House Mafia & The Weeknd

Lifetime (Ft. 070 Shake & Ty Dolla $ign)

It Gets Better

In Bows*

Not Yesterday (Ft. 070 Shake)

Fireworks*

Mercy*

sonus 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star desk