Skip to main content
  • 14.06.2022.

Sven Vath promovira novi album u novootvorenom klubu Chinois na Ibizi

Osnivač Cocoon glazbene etikete i globalni techno influencer Sven Väth najavio je dva ekskluzivna datuma u novootvorenom klubu Chinois na Ibizi

Piše: 


Ovaj svjetski poznati DJ će povodom promocije svog novog albuma „Catharsis“ nastupiti 21. lipnja i 27. rujna 2022. Objavljen u veljači ove godine, „Catharsis“ je prvi solo album ovog njemačkog techno pionira u skoro 20 godina.

Inspiraciju za album Sven je pronašao u fizičkom i spiritualnom procesu koji se odvija kada plešemo i upravo ovim izdanjem techno legenda je dokazala da je i dalje na samom vrhu svjetske scene. Svojom stilskom raznolikošću, izdanje je prikazalo bit svih različitih stilova koji su pratili Svenov zvuk svih ovih godina, od minimala do techna, od elektra do ambijentalne muzike.


Artwork by Schultzschultz / Picture by Daniel Woeller

Album je objavljen na Cocoon etiketi, koja nosi isti naziv kao i Svenove svjetski poznate party večeri na Ibizi koje se odvijaju vec duže od 20 godina i čiji je glavni akter upravo sam artist koji za tu priliku uvijk pripremi posebno duge setove. Sven će „pustiti“ od euforičnih zvukova do onih više groovyy, od jakog techna do melodija. Njegovo dugogodišnje iskustvo i DJ vještina glavni su recept za nezaboravan provod koji kad posjetite Ibizu, ne smijete propustiti.

Klub Chinois je novootvoreni klub koji je nastao redizajniranjem kluba Heart na ibizi i koji će za razliku od velikih klubova na kojima su posjetitelji navikli čuti ovu techno legendu, imati prilike uživati u nastupima artista u intimnijoj atmosferi.


Klikni ovdje za fotografiju u većoj rezoluciji

Sven Vätha će fanovi naše regije moći čuti na 9. rođendanu Sonus festivala koji će se održati u 4 kluba na otoku Pagu od 21. do 25. kolovoza. Trenutno je najavljeno 56 izvođača, a uslijedit će najava novih (https://we-love-sound.com/sonus-festival ). Regionalne ulaznice u prodaji ovdje.


 

sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk