Skip to main content
  • lighthouse
  • 19.06.2013.

Svi putevi vode u Vodnjan

Najveća open air diskoteka Istre, Lighthouse  Club u Vodnjanu, i ovog je ljeta pripremila program koji će zadovoljiti čak i one najizbirljivije.

Naslovna foto

lighthouse club
 
Već ove subote, 22. lipnja, DJ pult preuzima roterdamski producent i DJ Joris Voorn, čovjek koji je u elektronici od sredine devedesetih te se nametnuo kao techno i house izvođač.  Nakon uspjeha trake "Incident" izdaje debitantski album "Future History" s 20 traka, a otada su slijedila brojna izdanja, suradnje te je tako učvrstio ugled jednog od vodećih imena elektronike.

{youtube}v_Kv8fGvoZY{/youtube}

Rumunjski DJ i producent Sasha Lopez rasplesavat će okupljene u subotu 6. srpnja, a riječ j e o momku koji je već sa svojih 15 godina imao rezidenciju.  U svojoj je domovini poznat kao pokretač glazbenog projekta Studio One, zajedno s Taniom Cergom, dok je svjetsku slavu postigao singlom "Hit All My People" iz 2011. godine koji je postao himna klubova diljem svijeta.

{youtube}wzqdVJK5rCY{/youtube}

Tradicionalni projekt Starsnight na rasporedu je 27. srpnja, a nakon nastupa Carla Coxa, Richieja Hawtina i Dubfirea , na red je stigao veteran talijanske scene – Marco Carola.  Potonji je jedan o najzaslužnijih za razvoj talijanske scene u devedesetima i jedan od začetnika techna u Napulju te ga se smatra jednim od ključnih čimbenika za popularnost techna danas. Bavi se i produkcijom, vlasnik je labela, ali publika ga obožava zbog energičnih setova koji nerijetko potraju i više od osam sati.

{youtube}ILfT3KD1aJw{/youtube}

Glasnogovornik svjetske house scene, Roger Sanchez, usrećit će sve ljubitelje housea već 3. kolovoza jer tad on dolazi za DJ pult.  Rodom iz Queensa, Sanchez je pokupio stilove koji su ga tamo okruživali i tako stvorio svoj prepoznatljiv zvuk u kojem možemo prepoznati utjecaje salse, soula, disca, bluesa i hip-hopa. Planetarni uspjeh postigao je 1996. singlom "Release Yourself", a pod istim je imenom izdao nekoliko kompilacija te mu se tako zove i radijska emisija koju redovno sluša 15 milijuna slušatelja diljem svijeta. U skoro trideset godina karijere, Sanchez je postao i ostao vrhunski zabavljač čiji se eklektični setovi još dugo pamte.

{youtube}4m8xnk-noq4{/youtube}

Vodnjanski Lighthouse Music Club ovim se glazbenim četvercem zasigurno nametnuo kao jedno od obaveznih ljetnih odredišta, a sve što vas zanima potražite na službenoj stranici kluba.
 
{jcal_latest eventid=2632}
{jcal_latest eventid=3150}
{jcal_latest eventid=3151}
sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2