Skip to main content
  • mimanos
  • 15.05.2013.

Švicarski underground u Zagrebu

Predstavnik švicarskog undergrounda,  majstor minimala Mimanos, stiže ovog petka u hrvatsku prijestolnicu.

Naslovna foto

mimanos

Pravim imenom Manuel Alvarez, rođen 1981. u  švicarskome Luganu, od mladenačkih je godina povezan sa švicarskim  underground techno pokretom te je imao live svirke u svim velikim švicarskim klubovima postavši jedan od glavnih figura tamošnje scene. S produkcijom započinje  već kao šesnaestogodišnjak 1997. godine i razvio je sebi svojstven zvuk koji je fuzija minimala, tech housea i techna, često obogaćena emotivnim melodijama koje jamče jedinstveno glazbeno putovanje.

{youtube}gRselOVQ0lM{/youtube}

U 2004. godini Mimanos  zajedno s Polom Wiseom, Lee’n’peeom, Effeom, Toniem Mayom, i Ezzeom  osniva ” FDN Fratelli della notte “, pokret koji je zaslužan za niz hvaljenih partyja na kojima su predstavili brojne nove talente s područja techna i minimala.

Njegovi DJ setovi variraju od deep housea preko minimala do techna dok se njegov talent najbolje očituje u live svirci koju ćemo imati prilike čuti ovog petka u zagrebačkome Underground F Clubu,  domaću potporu daju DJ Matija i DJ Sin, a upadnica na  švicarski tulum je 20 hrvatskih kuna.

 

sonus 1
Vezani članci
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
brejcha 1
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
brejcha 2