Skip to main content
  • vinyl
  • 9.04.2012.

Svjetski dan prodavaonica ploča

I u Hrvatskoj će ove godine na razne načine biti obilježen svjetski dan prodavaonica ploča.

Piše: 

U cijelom svijetu će u subotu, 21. travnja trgovine nosača zvuka svojim posjetiteljima prirediti nešto neuobičajeno. Ovo je drugo po redu obilježavanje Dana prodavaonica ploča u Hrvatskoj i najavljuju se za tu priliku nastupi poznatih izvođača, posebna izdanja koja će biti u prodaji samo tog dana, druženja s glazbenicima i druga iznenađenja.

Kako stoji u službenoj najavi IHG-a: "Lako moguće da će jedna velika zvijezda, nominirana za puno Porina ove godine, samo za taj dan objaviti live izdanje svog nedavnog koncertnog nastupa. Možda nam se slučajno omakne i da će jedna otkačena rock grupa samo za tu priliku objaviti ograničeno vinilno izdanje svog moćnog albuma uz bonus pjesmu – trenutni hit koji pjevuše i mladi i stari.Možda će tog dana biti službeno otvorena i nova velika trgovina gdje ćete u budućnosti pronalaziti glazbu u kojoj ćete uživati?"

Sami u najavi Dana prodavaonica ploča kažu: "Sigurno je da će jedna velika zvijezda, trenutno jako daleko od Hrvatske, samo za tu priliku doći u Zagreb!"
O kome je riječ nije još uvijek poznato.

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk