Skip to main content
  • swm
  • 22.06.2012.

Swedish House Mafia poput Beatlesa

Sebastian Ingrosso našao se uvrijeđen izjavom Deadmau5-a o „push the button“ izvođačima pa je usporedio Swedish House Mafiu s Beatlesima.

Naslovna foto

swm

Iako Deadmau5 za časopis Rolling Stone nije imenovao ili spomenuo članove Swedish House Mafie momci su se nakako pronašli u izjavama o DJ-ima koji zarađuju milijune za stiskanje par gumbova i držanje ruku u zraku većinu nastupa pa su odlučili naglasiti kako oni nisu lažni DJ-i te kako su im natpisi o „fake DJ“ insinuacijama naštetili. Također su im smješne izjave Deadmau5-a o stiskanju par gumbova na stageu i uzimanju novaca za to, jer za njih je on upravo taj koji to radi, dok oni imaju 4 CD-a i 6 ruku pa mogu puno više toga umiksati tijekom nastupa.
{youtube}N3BG0bHMoI0{/youtube}

Štoviše Sebastian Ingrosso usporedio je Swedish House Mafiu s Beatlesima s obzirom na razvoj glazbe i njen utjecaj na publiku: “Mislim da su BeatIesi radili neku kombinaciju melankolične i sretne glazbe što je zaista fenomenalno, kako jako puno analiziram glazbu čini mi se da mi danas radimo upravo to što su oni činili u svoje vrijeme bez obzira što se radi o različitim vrstama glazbe“ – zaključio je Ingrosso.

sonus 2
sonus 1
Vezani članci
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
dobar house mobile
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju