Skip to main content
  • 22.04.2019.

Swedish House Mafia otvara neobičnu izložbu uoči prvog povratničkog nastupa

Švedski trojac Axwell, Steve Angello i Sebastian Ingrosso aka Swedish House Mafia spremaju se za svoj povratnički nastup u Stockholmu čime će otvorit svjetsku turneju.

Piše: 


Na čak tri datuma, 2., 3. i 4. svibnja domaćin im je Tele 2 Arena, no prije toga su odlučili pokrenuti specijalnu izložbu fotografija i filmskog sadržaja krajem travnja pod imenom Purgatorium. Izložba se održava od 30. travnja do 5. svibnja u Stockholmu, točnije u centru za suvremenu fotografiju Fotografiska.

Ona uključuje 12 fotografija i film kuratora Alexandera Wesselya, a projicirat će se na zidovima centra za suvremenu fotografiju. Na izložbi će posjetitelji moći vidjeti djela sa temom života, smrti i kršćanskog misticizma.

Nasljeđe i smrtnost, nedaća i trijumf. Bez obzira na okolnosti i uvjete u kojima živite, ne možete izbjeći moć tih snaga. Swedish House Mafia i umjetnik Alexander Wessely odlučili su umjetnički podijeliti svoju priču o grupama koje izazivaju proces od smrti do ponovnog rođenja. Godinama ih slijedi i interpretira Alexander Wessely.

Kada se SHM vraća iz mrtvih, oni to rade s ljubavlju prema procesu kroz koji su prošli, a koji je rezultirao velikom umjetnošću. "Alexander je bio u mogućnosti pratiti naše putovanje kao što nitko drugi nije mogao – rekla je trojka u službenom priopćenju. On vidi, čuje i tumači sve što radimo, vizualno. Njegova nevjerojatno snažna estetika vrlo je blizu našim srcima i gotovo savršeno odražava životno putovanje."

SHM dolaze u Hrvatsku na Ultra Europe u Split ovoga ljeta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli @swedishhousemafia

brejcha 2
brejcha 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.