Symphony Of Now je novi techno baziran film o sceni u Berlinu

Subota, 20 Siječanj 2018

Audi Zeitgeist u svom novom projektu Symphony Of Now istražit će svaki kutak noćnog života Berlina, a svakako jednu od glavnih uloga imat će techno glazba.

Berlin, tek jedan poveći grad u Njemačkoj, a sadrži toliko priča, poneke već ispričane, a neke o kojima ćemo tek slušati. Najnoviji film iz techno grada Symphony Of Now inspiriran je avangradnim kinematografskim pristupom Walther Ruttmannova Berlin - Die Sinfonie der Grosstadt.


Producent Johanne Schaff, zajedno sa Lil' Internet i Alexandra Weltz ponudit će panoramski dojam prepoznatljivih javnih lokacija kao i onih skrivenih diljem grada.Za glazbu filma okupljena je prava all-star ekipa, jedan od trojice vlasnika kultnog labela Innervisions Frank Wiedemann te polovica dua Ame, vodi glavnu riječ. Njemu se pridružuju Samon Kawamura, Alex.Do, Gudrun Gut, Thomas Fehlmann, Modeselektor te Hans-Joachim Roedelius.

Premijera filma zakazana je za 14. veljače, dok se lokacija iste skriva od javnosti. Toga datuma će nastupati i svi glazbenici uključeni u ovaj film. Slijedit će potom još i dvije premijere, 15. i 16. veljače.

Bacite do tada pogleda na kratki trailer filma:


Provjerite isto tako dokumentarac We Call It Techno koji donosi kadrove rođenja njemačke techno scene.

Symphony Of Now je novi techno baziran film o sceni u Berlinu